Днями  у Вінниці запустили новий автобусний маршрут від залізничного вокзалу до мікрорайону Академічний. Наразі маршрут працює в тестовому режимі задля вивчення пасажиропотоку. На новому маршруті вінничани їздитимуть на новеньких автобусах невеликої місткості, які придбали для муніципального автобусного парку. Автобуси з пониженою підлогою та спеціальним пандусом. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"На цей рік ми запланували поповнити наш муніципальний автобусний парк «Вінницької транспортної компанії» чотирма новими автобусами невеликої місткості. Нещодавно два вже придбали. Це автобуси марки «ATAMAN», які закуплені для відкриття нового маршруту №22: «мікрорайон Академічний – Залізничний вокзал». Автобуси мають понижену підлогу та спеціальний пандус для людей на візках і розраховані для перевезення 42-х пасажирів. Два дні тому автобус запустили в тестовому режимі для вивчення пасажиропотоку.

У Вінниці відкрили новий маршрут "Залізничний вокзал - Академічний"

У Вінниці відкрили новий маршрут "Залізничний вокзал - Академічний"

А на початку вересня, як я уже писав раніше, в цьому ж мікрорайоні відкриється дитячий садок «Пазлик» для 200 діток. Також у вересні приступимо до будівництва нової дороги по вулиці Тимофіївська в Академічному", - написав С.Моргунов.

У Вінниці відкрили новий маршрут "Залізничний вокзал - Академічний"



Переглядів: 5265
Поширень: 0