Спеціально до Дня закоханих, 14 лютого, цього року наше місто приєдналось до унікального проекту, започаткованого Міністерством юстиції України, - «Кохання поза часом».

Тільки цього дня пари, які збираються укласти шлюб, зможуть подати свої заяви на його реєстрацію не лише вдень, а й у неробочий час – з 17-ї до 24-ї години 14 лютого. Також в цей час зможуть побратись піри, які заздалегідь подали заяви, щоб створити свою сім’ю саме у День Валентина раніше написали заяви

Заяви можна буде подати у Вінницький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану, який знаходиться у приміщенні територіального відділення «Замостя» Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» на вул. Замостянській, 7.

«Тож, якщо ви закохані і плануєте створити родину, ласкаво просимо долучитись до проведення цього заходу», - каже директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Більш детальну інформацію про проект можна отримати в департаменті адміністративних послуг міської ради за телефоном: 59-50-55.



Переглядів: 3846
Поширень: 0