Григорій ЗаболотнийДо районного будинку культури бершадці та й сам Григорій Заболотний прийшли задовго до початку зібрання. Вони спілкувалися у неформальній обстановці, і як завжди Григорій Михайлович переймався людськими проблемами. Спілкування з людьми він не припиняє ніколи. Зранку він був присутній на сесії міської ради. На якій, серед інших питань, розглядалося питання про хід реформування медичної галузі. Він висловив свою думку, що реформи потрібно здійснювати узгоджуючи їх з громадою. Потрібно мати належну матеріальну базу, забезпеченість медикаментами та матеріалами. Фахівці теж мають бути підготовлені.

Відразу після сесії до нього підходили люди та ділилися наболілими проблемами. Хоч прийому у той день передбачено не було. Та й перед початком зборів земляки відверто ділилися з ним своїми проблемами.

Люди ідуть із наболілим, тому що він завжди вислухає та допоможе. Адже часто так трапляється, що до Григорія Заболотного ідуть як до останньої інстанції. Буває так, що людина оббігала безліч депутатів, посадовців і саме у нього знаходить підтримку та допомогу.

Люди вірять йому та довіряють, адже ще у далекому 1994 році, коли голів районів обирали громадою, за нього відали майже 100 відсотків голосів.

Збори відкрив Яків Черватюк, який прозвітував про роботу Громадської організації «Земляків» за перше півріччя 2012 року. Він відзначив, що організація поставила за мету допомагати громадам і окремим людям. Коли допомагають волонтери, а коли й фонд Петра Порошенка та депутат обласної ради Григорій Заболотний.

Цього року висадили яблуні біля шкіл у Маньківки та Дяківець. А також допомогли з ремонтом дитячих садочків у Сумівцях та Хмарівці.

Після звіту перейшли до другого питання зборів. Відомі жителі Бершаді виступили з прохання до Григорія Михайловича Заболотного балотуватися до Верховної Ради.

Колишній голова районної ради Григорій Семенда, розповів, що Григорій Михайлович знає як і чим живуть люди, має досвід управлінської діяльності, а головна його риса це – людяність.

«Саме такі люди мають представляти наш народ у Верховній Раді, люди які не забули як живеться просто народові, та завжди прийдуть на допомогу.» - сказав Григорій Семенда.

Кандидат ветеринарних наук, ветеран праці Олександр Жорницький, сказав, що саме Григорій Заболотний гідно представить село у Верховній Раді.

Григорій Заболотний

«На мою думку єдине чого прагне наш земляк – це добробуту для селян. Аби вони посіли гідне місце у державі, могли за свою працю отримувати кошти яких би вистачало на утримування сімї та навчання дітей.» - сказав Олександр Жорницький.

Завідувач пологового відділення районної лікарні Василь М\'ясніков теж попросив, щоб Григорій Михайлович балотувався до Верховної Ради. «Кращої кандидатури не має, адже він пройшов хорошу школу. Працював ще тоді коли люди отримували заробітну плату цукром, але не втрачав оптимізму на кращі часи.» - говорить Василь М\'ясніков.

Григорій Заболотний подякував землякам за щирі слова, та сказав що балотуватиметься від своєї рідної землі, від своїх земляків.

«Я намагатимуся жити по совісті та правді, для людей та для своєї території. Я не заплямую своє прізвище яке так довго заробляв. Якщо я матиму гривню, то собі залишу три копійки, все інше віддам людям.»



Переглядів: 8870
Поширень: 0