Борис МаксимчукПостановою ЦВК № 147 від 3 серпня 2012 року зареєстровано перших кандидатів у народні депутати на Вінниччині. Так у 12 одномандатному виборчому окрузі, що включає територію вінницького Лівобережжя та прилеглих населених пунктів, за місце в українському Парламенті змагатиметься Борис Максимчук. І от 6 серпня 2012 року він отримав посвідчення кандидата № КД-47. Одразу після цього нам вдалося поспілкуватися з ним у столиці під стінами Центрвиборчкому.

- Дозвольте привітати Вас з офіційною реєстрацією. Як настрій?

- Дякую! Настрій чудовий. Можна сказати бойовий!

- Бути першим із зареєстрованих для Вас настільки принципово?

- Бути першим для мене завжди було принципово, ще з часів активної спортивної кар’єри. Щодо ж реєстрації кандидатом – це скоріше збіг. Звичайно, хотілося щоб він став символічним (посміхається).

- На які кроки ви готові піти заради кінцевого успіху та отримання заповітного мандату народного депутата України?

- Знаєте, балотуватися до Парламенту я вирішив одразу по закінченню місцевих виборів 2010 року. Ніколи не приховував своїх намірів. Я аналізував соціально-економічну ситуацію у державі та нашому регіоні, слідкував за перебігом політичної боротьби, у міру своїх сил намагався захищати інтереси вінничан. Вважаю, що час не пройшов даремно. Сьогодні я вже маю ширше коло однодумців та прихильників, чітку програму, котру донесу до виборця. А далі, справа за людьми. Я балотуюсь для того, щоб вінничани перемогли!

- Якими, на вашу думку, будуть цьогорічні перегони?

- Прогнозів не робитиму. У народі кажу, що «курчат по осені рахують», тому право наших виборців кого їм обирати, тих хто стане, або вже є «тушкою», чи того хто залишиться незмінним у своїх політичних поглядах та переконаннях. Для себе я чітко визначився, що у разі обрання незмінно дотримуватимусь задекларованого. Для мене слово – не пустий звук! Цьому мене вчили батьки, цього ж я вчу своїх дітей.

- Попри заяви деяких доморощених аналітиків про ніби то «безперспективність» 12-го округу, як ви оцінюєте свої шанси та шанси теоретичних конкурентів?

- Усім конкурентам я щиро бажаю успіху! Сподіваюсь на чесну боротьбу в межах чинного законодавства та норм моралі. Впевнений, що життя після 28 жовтня не закінчиться, а вибори лише стануть початком оновлення України. Вірю у мудрість вінничан! З приводу прогнозів скажу наступне: якщо це чиясь особиста точка зору – нічого у цьому страшного немає, якщо ж продиктована – співчуваю. Певно важко бути придворними холуями?

Довідка:

Максимчук Борис Анатолійович народився 20 березня 1978 року у м. Вінниці. Громадянин України. Має три вищі освіти та вчений ступінь кандидата педагогічних наук. Доцент ВДПУ. Автор 50 наукових робіт та монографій. У 2010 році випустив науковий посібник, рекомендований МОН України. Майстер спорту України з боротьби самбо, Заслужений тренер України. На даний час навчається у докторантурі та займається підприємництвом. Засновник спортивного клубу «Максимус». Визнаний у 2011 році кращим молодим підприємцем. Веде активну громадську роботу. Член ВО «Батьківщина». Одружений. Виховує доньку та сина.



Переглядів: 11817
Поширень: 0