- Як політичний опонент Оксани Калетник я б мав би сказати так: фонд «Батьківська земля» не працює, Оксана Каленик не виконує своїх обіцянок. Але як мешканець Могилів-Подільського, як людина, яка тут народилася, як людина, батьки якої проживають тут, хочу сказати, що після виборів робота продовжується, - заявив адвокат Юрій Македон. - Після виборів почав перевіряти, як працює фонд «Батьківська земля». Ми надіслали запити у школи і перевірили: так, дійсно проводили страхування школярів і дійсно для простих людей було не зрозуміло, що страхування дітей є корисним і необхідним. Потім ми перевіряли роботу осередків роботи юридичної допомоги. Дійсно, працюють фахові юристи, які отримують офіційну зарплату і надають фахову допомогу. Політичні погляди можуть бути різні, але це не означає, що у нас мають бути різні думки, напрямки і підходи у роботі стосовно корисних і правильних справ.

Колишній опонент Оксани Калетник заявив про підтримку очолюваного нею фонду «Батьківська земля»

У зв’язку з цим Юрій Македон готовий приєднатися до ініціатив фонду «Батьківська земля» у реалізації просвітницького напрямку – ліквідації правової безграмотності населення, юридичній допомозі людям у вирішення життєвих проблем.

- Можна піаритися, а можна робити конкретні справи. Як практикуючий адвокат, який щомісячно здійснює прийом громадян, бачу, що 90 % проблем у людей виникають через незнання, яким має бути перший крок та куди звертатися за роз’ясненням, - говорить Юрій Македон. - Тому саме просвітницька робота, надання первинної юридичної допомоги дають можливість отримати практичний результат.

Оксана Калетник і Юрій Македон

Як зазначив колишній опонент Оксани Калетник, власні амбіції не дають можливості побачити істину, яка полягає у простому – людям потрібен результат.

- Можуть бути різні політичні погляди, різні політичні платформи, але якщо співпраця дає дієвий результат, потрібно діяти разом. Не потрібно ховатися за прапори, а засукати рукави і працювати на результат, - сказав Юрій Македон.

Нагадаємо, Оксана Калетник та Юрій Македон змагалися за перемогу на виборах до Верховної Ради на ОВО №16. Оксана Калетник перемогла із результатом у 43, 22%, набравши 37 046 голосів виборців, обігнавши кандидата від ВО «Батьківщина» Юрія Македона, який отримав 37,36 % (32 030) голосів виборців.



Переглядів: 7077
Поширень: 0