Сьогодні, 6 вересня, народний депутат України і лідер Європейської партії Микола Катеринчук відкрив офіс Європейської партії у Вінниці по вул.Театральній, 20. Також він вручив партійні квитки новим членам.

Катеринчук має тепер у Вінниці свій партійний штаб

- Тепер тут вестиметься агітаційна і політична робота. Сьогодні ми обговорили Стратегію розвитку міста, яка на мою думку є унікальною. На цю стратегію має працювати не тільки мерія, потрібно долучатися і активістам і партіям і просто вінничанам, - зазначив Микола Катеринчук.

Один із членів Європейської партії, Борис Максимчук повідомив, що вони уже давно працюють по Вінницькій області і лише тепер відкрили офіс у Вінниці.

- Наших партійців по області близько п’ятисот, по місту ми лише починаємо працювати. Зараз ми працюємо над тим, щоб створити осередки у районах.

Нагадаємо, Микола Катеринчук прийшов у політику у 2002 році, ставши депутатом Верховної Ради від виборчого округу № 13 Вінницькій області. Європейську партію створив у 2006 році. Він є народним депутатом України четвертого, п’ятого і шостого скликання.



Переглядів: 5325
Поширень: 0