6 вересня до Вінниці приїхав голова Європейської партії України Микола Катеринчук, аби відкрити офіс політичного осередку партії у нашому місті.

У Вінниці відкрито осередок Європейської партії України

Дуже символічно на передодні святкування дня міста Вінниці мої колеги по політичній боротьбі відкрили міський офіс нашої партії, в якому вестиметься агітаційна та політична робота, - прокоментував подію народний депутат Микола Катеринчук. - Сьогодні молоді члени партії представили мені план діяльності обласного осередку Європейської партії України на наступні чотири місяці. Найближчим часом зустрінуся з новими членами партії, які представлять стратегію розвитку міста Вінниці. Адже саме наша партія сприяє інтеграції України в ЄС. А місто Вінниця на сьогодні – справжнє європейське місто. Вся Україна зараз завмерла в очікуванні події, що має відбутися у листопаді, а саме підписання асоціації «Україна - ЄС». А більше 60 % українців виявляють бажання вступити до Євросоюзу.

Голова Вінницької міської організації Європейської партії України Дмитро Вєтошкін розуміє, що питання міста повинні вирішуватися на місцях. Саме тому і з’явився міський політичний осередок у Вінниці.

Наше завдання полягає у тому аби забезпечити нормальне інформування, агітування і спілкування з новими однодумцями, - зазначив Вєтошкін.

Кількість членів міської партії сягає 18 чоловік, а у Вінницькій області - більше 500 членів.

Ми працюємо над тим, аби створити політичні осередки у кожному районі Вінницької області, - зазначив голова Вінницької обласної організації Європейської партії України Борис Максимчук. - Тому користуючись нагодою запрошую усіх бажаючих до співпраці у нашому політичному осередку. Тим більше, що можливість є співпрацювати, як у Вінниці так і в районах.

Члени партії сьогодні – це молоді, соціально активні і талановиті люди, які складають майбутнє нашої держави та намагаються розвивати Україну на шляху до інтеграції з Євросоюзом. У день відкриття офісу до лав партії вступила 26-річна Ганна Суржок, яка є керівником спортивного клубу «Прем‘єра». Там маленькі вінничанки займаються художньою гімнастикою.

Я вирішила вступити до партії ще на початку цього року, - каже Ганна. - Мені імпонує діяльність саме цієї партії і я щаслива, що мені довірили відповідати за молодіжний політичний рух у цій організації.

Європейська партія України радо приймає і надає старт впевненим у собі амбітним людям, які розуміють як досягти успіху і зберегти здоров’я нації.

Офіс Європейської партії України у Вінниці діятиме і як громадська приймальна:
м.Вінниця, вул. Театральна, 20, оф.314.



Переглядів: 4937
Поширень: 0