Можлива спроба зриву сьогоднішнього візиту Юлії Тимошенко до Вінниці схвилювала обласний виборчий штаб її конкурента на президентських виборах Петра Порошенка. «Автономні націоналісти» закликають у прямому сенсі «закидати Юлю яйцями»Днями по місту були розклеєні листівки, де від імені політичної групи «Автономні націоналісти» закликають у прямому сенсі «закидати Юлю яйцями».

У обласному штабі Петра Порошенка на це відреагували власним зверненням, підписаним Григорієм Заболотним:

«Ми засуджуємо будь-які методи та спроби застосування брудних технологій під час виборчої кампанії. Вкотре закликаємо усі політичні партії та об’єднання до цивілізованої та коректної політичної боротьби, без застосування «чорного піару», маніпулювання свідомістю громадян, екстремістських закликів. Ще раз нагадуємо, що кандидат в президенти Петро Порошенко запропонував усім іншим кандидатам підписати меморандум про чесні вибори.»

У той же час керівник передвиборчого штабу Петра Порошенка Віталій Ковальчук запропонував Юлії Тимошенко взагалі зняти свою кандидатуру з президентської гонки.

«Тимошенко повинна продемонструвати свою відповідальність перед українським народом і надати можливість перемогти у першому турі Порошенкові як тому кандидату, який має найбільше шансів перемогти вже в першому турі, як кандидату, який об\'єднує Схід і Захід України»», - зазначив Ковальчук.

За даними останніх соцопитувань від Research&Branding Group, серед кандидатів у президенти Петро Порошенко лідирує з показником 24,2%. Юлія Тимошенко – друга. За неї хочуть голосувати 10,1% виборців.



Переглядів: 4638
Поширень: 0