Фільм про жінок, для жінок і чоловіків. Париж, весняна пора і події з життя 11 прекрасних мешканок прекрасного міста. У кожної з парижанок своя доля і всі вони будуть проживати їх разом з глядачем. Комусь чоловік наставив роги і тепер бідолаха метається, намагаючись зрозуміти, як так вийшло. У когось зародився несподіваний роман, який робить цю жінку найщасливішою на всій планеті. Ну і звичайно ж майже чарівні випадки, які не залишать байдужим нікого. Адже слабка стать така парадоксальний у своїх діях і бажаннях.

Знявши таку різну за подачею картинку "Красуні в Парижі", актриса Одрі Дана таким чином поповнила лави режисерів. Для артистки фільм став дебютною повнометражною роботою. Крім режисури, жінка сама ж приймала участь в написанні сценарної основи. Думка зняти подібний фільм прийшла актриси після перегляду нею і Жілем Лелуша однієї з комедій, де головними героями виступали чоловіки. Актриса задумалася, а чому на території Франції в більшості своїй головними героями комедій виступають саме чоловіки? Чому б їй, в свою чергу, не зняти кінокартину, гарний настрій в якій несуть саме жінки і для жінок? Однак без яких-небудь феміністичних ухилів.

Зйомки "Красунь в Парижі" проходили безпосередньо в столиці Франції. Команда уклалася в графік, який тривав з 17 липня по 9 серпня 2013 року. Початковою назвою служило слово "Homosapiennes", однак потім режисером було вирішено переназвати фільм. На французькому назва звучить як "З-під жіночої спідниці". В якості композитора була запрошена Надя Младжана, відома під псевдонімом Imany (Імані). Для афро-соул співачки фільм теж став дебютною роботою в написанні саундтрека.