Саме той фільм, на який йти потрібно тільки зі своєю дівчиною. Робочий контракт штука важлива, а контракт зірки естради це ще гірше! Це вам скаже будь-хто, ось, наприклад, Слава Лебедєв, учасник гурту "Серце міста". Йому, як молодій і успішний зірці, за паперами не можна не те, щоб одружитися, а навіть зустрічатися з дівчатами. А як інакше, адже це прямим чином вплине на його популярність серед молодих дівчат. А що робити, якщо любов? При цьому хлопець сподобався дівчині, яка навіть не в курсі про його популярність. Ситуація складна, але розв\'язувана, що захоплює Славу і дівчину Лілю Фіалко в неймовірну карусель подій.

"Самотній за контрактом" не просто чергова романтична комедія, це фільм-подія, головним чином якраз для України. Розважальні пригоди героїв фільму повністю відбуваються на території Києва, а сама стрічка вважається повноправним вітчизняним продуктом, нехай і знятим не українською, а російською мовою. При цьому продуктом першим для нашого кінематографу в напрямку романтичної комедії, знятої до того ж дуже і дуже сучасно.

Незважаючи на молодий склад, несучи на собі хрест починання, фільм зібрав кілька зірок, про яких чув кожен. Наприклад, Сєрьога зіграв продюсера головного героя, а Василь Вірастюк з легкістю втілив роль охоронця Слави Лебедєва. Кліпмейкер Алан Бадоєв же зіграв самого себе. Робота велася в 2013 році, ще до тих жахливих подій, які послідували пізніше. Групу, в якій грає головний герой, спеціально придумали для фільму. Знімальну команду вибирали такий, якої буде близька і зрозуміла тема, що розкривається в "Самотній за контрактом". Так для Євгена Матвієнка музична кінокартина стала дебютом у повнометражному кіно, проте сам режисер віддавався по повній, що було явно видно вже в трейлері. У той же час йому допомагав Володимир Іванов, оператор, який встиг побувати номінантом на нагороду, ні багато ні мало, Каннського кінофестивалю.

У кінотеатрі ім. Коцюбинського фільм буде проходити - з 11 по 17 вересня, у кінотеатрі "Родина" - з 12 по 18 вересня