У кожного з нас є свої трагедії і переживання. Тільки не всі потрапили в таку ситуацію, яка спіткала Хейзел. Незважаючи на молодість і супутні їй моменти, дівчина не може назвати себе щасливою, адже у неї рак. Відвідуючи групу підтримки, будучи в суспільстві таких же, як вона, Хейзел знайомиться з Августом. Він теж колись був хворий, проте тепер у нього все добре і він щасливий. Такою ж він хоче зробити і героїню, в яку він закохується, незважаючи на те, що та тримає його на відстані. Безвихідне становище і злість на долю змінюються для Хейзел зовсім іншими емоціями, які їй дарує безжурний Август, готовий завжди прийти на допомогу.

Ще один фільм 2014 року, заснований на американському бестселері, автором якого є Джон Грін. "Винні зірки" це не придумане назва, а уривок з п\'єси У. Шекспіра, де Юлій Цезар звертається до свого брата Брута. Розробка екранізації почалася в 2012 році, коли студія Fox 2000 придбала права на зйомку кінокартини. Через рік, а саме в січні 2013, стартували зйомки, які проходили в Амстердамі, Нідерландах і не тільки. Режисер Джош Бун був приписаний до проекту 19 січня 2013. Кастинг по акторах тривав до кінця літа 2013 року. Так, в період з травня по липень в різний час були приписані до своїх ролей Лора Дерн, Віллем Дефо, Сем Треммелл та інші. Автор книги Джон Грін теж брав участь у виборі акторів.

До основних зйомкам приступили 26 серпня 2013, щоб завершити їх 16 жовтня того ж року. Джон Грін частенько приходив на робочу площадку, де він іноді знімав відео для свого особистого блогу. Бажаючи сильно зіграти в "Винні зірки", актриса Шейлін Вудлі писала пристрасні листи Джошу Буну, щоб той взяв її на одну з ролей. А під час зйомок в Амстердамі, казна-куди пропала одна з лавок на набережній, тому творцям довелося встановити нову.