Фільм від творця кримінального бойовика "Круті часи", трилера "Королі вулиць" і військової драми "Лють" про найвідоміших антигероїв всесвіту коміксів DC. Зірковий акторський склад представляє запеклих негідників і вбивць: Джаред Лето (Джокер), Уілл Сміт (Дедшот), Марго Роббі (Харлі Куінн), Джей Кортні (Бумеранг), Кара Делевінь (Чаклунка) та ін. Важкі часи вимагають важких рішень. Урядове агентство змушене зібрати групу злодіїв для виконання небезпечних завдань і цілей. "Загін самогубців" натомість отримає більш короткі терміни позбавлення волі. Але чи варто випускати монстрів навіть заради доброї справи?

Компанія Warner Bros. розпочала роботу над проектом "Загін самогубців" ще в 2009 році. До створення стрічки приєдналися відомий екранізаціями коміксів продюсер Чарльз Ровен ("Темний лицар", "Людина зі сталі", "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості") і Колін Уілсон ("Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", "Війна світів", "Аватар"). У 2014 році стало відомо, що Девід Ейр займе крісло режисера, а також візьме участь у написанні сценарію. Одним із продюсерів картини виступив Зак Снайдер, автор "300 спартанців", "Хранителі", "Людина зі сталі" та ін.

Спочатку ролі Джокера і Ріка Флега могли виконати Райан Гослінг, Том Харді і Джейк Джилленхол, але в кінці кінців вони дісталися Джаредові Лето і Джоелу Кіннаману. Харлі Куінн теж не відразу знайшла свою актрису. Замість Марго Роббі розглядалися кандидатури Емми Робертс, Імоджен Путс, Емми Уотсон, Лілі Коллінз та ін. Також у фільмі "Загін самогубців" зіграли Уілл Сміт, Бен Аффлек, Джей Кортні, Скотт Іствуд, Кара Делевінь, Адевале Акіннуойе-Агбадже, Віола Девіс, Джей Ернандес, Карен Фукухара та ін. Бен Аффлек став першим актором, що зіграв Бетмена у фільмах двох різних режисерів (Зак Снайдер і Девід Ейр).

За сюжетом історія картини відбувається після подій в "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Зйомки екшна "Загін самогубців" почалися в квітні 2015 року та тривали до серпня.