Корпоративного консультанта з управління ризиками (Кейт Мара) відправляють на віддалений суперсекретний об’єкт, де вона має розслідувати причини та оцінити наслідки жахливого нещасного випадку. Героїня з’ясовує, що аварію спричинила невинна на перший погляд жінка, яка уособлює таємниче поєднання безмежної обіцянки та непомірної небезпеки.

Це перша повнометражна робота Люка Скотта як режисера. Раніше він працював над короткометражкою "Обплетення" і серіалом "Голод". Люк Скотт – син відомого режисера Рідлі Скотта, який зняв такі картини, як "Гладіатор", "Той, що біжить по лезу", "Чужий", "Ганнібал", "Прометей" і багато інших хороших фільмів.

Як уже говорилося, роль корпоративного консультанта Лі Уізерс зіграє Кейт Мара (серіал "Картковий будиночок", фільми "127 годин", "Фантастична четвірка" 2016 року та інші). За останній фільм актриса удостоїлася номінації на "Золоту малину" за найгірший екранний ансамбль. Саму Морган зіграє Аня Тейлор-Джой (серіал "Молодий Морс"). Крім того, в картині ми побачимо Роуз Леслі, Майкла Йара, Тоббі Джонсона та інших.