Книгарня «Є» та видавництво «Кальварія» запрошують на презентацію книжки Руслана Горового «Гагарін і Барселона».

«Гагарін і Барселона» – збірка вибраних оповідань і повістей та четверта прозова книжка автора. Це – збірка реальних історій з життя, звичайних і незвичайних, смішних і жахливих, романтичних і навіть трохи фантастичних. У цій книжці немає жодної вигаданої історії чи персонажу — всі вони взяті з реального життя та доповнені власним, доволі багатим та різноманітним, життєвим досвідом автора. А повість «Дев’яноста хвиля міграції» – майже автобіографічна... Тож ця книжка не читається – вона проживається. Це – більше, аніж просто книжка...
«Книжка – Бомба! – говорить лідер гурту «Скрябін» Кузьма. – Сила інтелекту і слова Автора робить наш примітив родзинкою літературного твору. Книжка про життя наше, така страшна, що аж смішна. Парадоксально, але правда». А відомий політолог Кость Бондаренко називає книжку «Гагарін і Барселона» ілюстрацією епохи через відчуття її сучасників: «Руслан Горовий робить спробу дати кілька ілюстрацій до літопису сучасності – ілюстрацій яскравих і чесних, які у майбутньому допоможуть не стільки побачити, скільки відчути нашу епоху. Відчути так, як її відчували ми, сучасники».

Автор представить свою книжку та розповість про свій непересічний досвід фільмування подій Євромайдану у Києві.
Модератор – засновник видавництва «Кальварія» Петро Мацкевич.

Руслан Горовий (1976) – автор і керівник відомого проекту «Служба розшуку дітей» (завдяки цьому проекту на серпень 2013 знайдено близько 800 дітей), головний режисер «Магнолія-ТВ», заслужений журналіст України, режисер низки короткометражних фільмів, письменник і автор пісенних текстів. Автор книжок «Таран», «Країна “У”», «Buenos dias, chica», Народився в містечку Конотоп Сумської області. Мешкає в Києві. Одружений, виховує двох дітей.

Адреса книгарні «Є»: м. Вінниця, вул. Соборна, 89.

Вхід вільний.