Продовжимо нашу гастрономічну подорож і перенесемось на батьківщину пристрастного фламенко і видовищної кориди, хересу і ще великого різноманіття чудових вин і, звичайно ж, нашого головного гостя вечора хамону.
Поговоримо про історію виникнення хамону і його розвиток, про те, як готується, скільки витримується і з чим і як правильно його вживати. Також всі бажаючі зможуть спробувати власноручно зрізати собі шматочок з ноги, звичайно ж після того, як ми покажемо як це правильно робити.
Будемо куштувати:
- NICO хамон серрано BODEGA
- Хамон Іберіко 24 міс
- NICO хамон серрано очищен. RESERVA 12-15 міс.
- Прошутто MONTORSI SAN DANIELE
Винний супровід:
- Вино Херес Emilio Lustau Manzanilla Papirusa
- Вино Bodegas Care Crianza черв. Сухе
- Вино ігр. Vallformosa Cava Brut D9 Recoda брют біле
Дегустація відбудеться 3 березня о 19:00
Місце проведення: «The Factory»
Ціна квитка 250 грн.