Балканські пристрасті, море сміху і надзвичайне зіркове тріо: ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ, ДМИТРО  ЛАЛЄНКОВ, ОЛЕСЯ ЖУРАКІВСЬКА – у найгучнішій театральній прем’єрі року!

13 травня о 19.00 на сцені театру імені Садовського вперше у Вінниці блискуча хорватська комедія «ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ»!

Це саме та вистава, яка своєю безпосередністю змусить вас забути про все (такщо не забудьте виключити праску перед виходом із квартири)! 

Тільки уявіть: ви готуєте обід, прибираєте. І все це з особливим натхненням у зв'язку із приїздом вашої коханої. Аж раптом у двері дзвонить незнайомий чоловік, який видає себе за родича вашої другої половинки. Тільки от чомусь про його існування ви довідалися вперше… А незабаром з'ясовується, що цей незнайомець і дійсно родич. Він… ЧОЛОВІК ВАШОЇ ДРУЖИНИ…

Вистава поставлена за твором видатного майстра комедій Міро Гаврана.

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ» - не тільки звучить інтригуюче, але й дивиться на одному диханні!

Готуйтеся сміятися до сліз і отримати море задоволення!

Режисер постановки - заслужений артист України Валерій Астахов.

Художній керівник – народний артист України Євгеній Паперний.

Продюсер - Олег Шпанчук. 

КВИТКИ НА ВИСТАВУ ВЖЕ У ПРОДАЖУ!

Вартість квитків – 190-390 гривень.

* Купуйте квитки в один клік на сайтіhttp://bilet.vn.ua

* Запитуйте у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

* Замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ» - це винахідлива постановка, яка містить всі жанрові елементи.

У цій феєричній комедії все сплететься у цілу гаму почуттів і переживань: ревнощі, сміх і сльози, любов і зрада… Захоплюючий сюжет буде тримати увагу глядачів, не даючи ні секунди відірватися від перегляду. А фінал п'єси взагалі буде приголомшуючий і абсолютно несподіваний!

- Якщо вам давно не доводилося бачити легку, яскраву та інтригуючу комедію, неодмінно подивіться «ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ», - запрошують творці вистави. - Це саме та п'єса, яку ви чекали, яка змусить забути сірі будні і залишить масу неймовірних вражень. Вам неодмінно захочеться знову і знову ділитися цими враженнями з друзями і знайомими!

 Оригінальний режисерський підхід, уява автора комедії та виняткова гра улюблених акторів змусять щиро сміятися і плакати, переживати за долю героїв і радіти їхнім успіхам.

ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ, ДМИТРО ЛАЛЄНКОВ та ОЛЕСЯ ЖУРАКІВСЬКАвміють дивувати публіку і це вкотре доведуть вінницькій публіці!

Вони не просто визнані майстри українського кіно та театру, а справжні народні улюбленці!

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ». Комедія

На рахунку народного артиста України ВОЛОДИМИРА ГОРЯНСЬКОГО більше 75 ролей у відомих фільмах і серіалах та сотні блискавичних ролей у театрі.

Його поява на сцені – завжди особлива радість для глядачів, а ім’я на афіші – 100-відсотковий знак якості!

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ». Комедія

Заслужений артист України ДМИТРО ЛАЛЄНКОВ ще у 2005 році скорив серця українців своєю роллю у серіалі «Леся + Рома», а у 2017 році приголомшив шанувальників, блискуче зігравши олігарха Михайла Ройзмана у серіалі «Слуга народу-2».

У творчому арсеналі майстра: три премії «Київська пектораль», Гран-прі міжнародних кінофестивалів у Локарно, Варні, Відні та Парижі, зйомки у фільмах і серіалах Франції та Австрії і спільна робота із Джеймсом Белуші у Голлівуді.

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ». Комедія

Заслужена артистка України ОЛЕСЯ ЖУРАКІВСЬКА довгий час була ведучою шоу «Зважені та щасливі» на СТБ, а у світі кіно та театру давно є визнаною акторкою.

Її ролі завжди характерні і надзвичайно яскраві! Як краща акторка, вона двічі була номінована на премію «Київська пектораль», а у 2013 році здобула заслужену перемогу премії «Телетріумф».

 Не пропустіть зустріч з улюбленими акторами 13 травня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Іскрометна комедія «ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ» подарує вам максимум приголомшливих і незабутніх емоцій!

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».           

«ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ». Комедія