В Експериментальному Центрі Сучасного Мистецтва (ТРК «Магіцентр», вул. Соборна, 24, другий поверх), відбудеться презентація арт – проекту «Метафізика орнаменту»

В проекті приймають участь 18 художників з Вінниці і Львова. В експозиції представлені твори таких напрямках сучасного мистецтва, як інсталяція, колаж, енвайронмент арт, графіка, живопис, фотографія.

Концепція проекту: Орнаменти, що прикрашають пасхальні яйця мають прадавні, архаїчні корені. Символи, знаки, культові малюнки складаються в унікальні візерунки вписані в округлу форму пригортають увагу своєю довершеністю, але що відбудеться з ними, якщо змінити форму? Якщо поглянути на них під іншим кутом зору, немов з іншого виміру? Можливо для нас відкриється щось нове і незвичне.

Проект « Метафізика орнаменту», впроваджений «Лабораторією актуальної творчості», пропонує такий інший погляд , шляхом створення експозиції енвайронмент – арту з групи інсталяцій, розміщених у просторі Експериментального Центру Сучасного Мистецтва у вигляді кубічних об`єктів, але розписаних в стилі пасхальної писанки.

В межах впровадження проекту відбудуться майстер – класи з художнього розпису писанки (писанкарства)

Виставка триватиме до 18 квітня 2012 р.

Проект відбувається за підтримки ТРК «Магіцентр».