Поліцейські затримали злочинну групу раніше судимих осіб, один з яких перебуває у міжнародному розшуку

Поліцейськими управління карного розшуку  затримано злочинну групу з двох осіб після вчинення ними крадіжки з  приватного помешкання у Піщанці. Затримані – раніше судимі громадяни Республіки Молдови, один з яких перебуває у міжнародному розшуку за вчинення  злочинів. 

13 травня  до поліції надійшло повідомлення про вчинення крадіжки з  квартири  мешканки  смт. Піщанка. Як з’ясували на місці події поліцейські, невідомі особи проникли до її квартири шляхом віджиму  пластикового вікна, звідки викрали золоті прикраси. 

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, цього ж дня поліцейські управління карного розшуку обласного главку поліції оперативним шляхом вийшли на зловмисників та  затримали  їх на  об’їзній дорозі м. Вінниці. Вони пересувалися на автомобілі Ford Focus.

25-річний затриманий перебуває в міжнародному розшуку за вчинення злочинів на території Республіки Молдови. Він та його 17-річний подільник на території України перебували незаконно . Раніше обоє притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

У зловмисників вилучені викрадені золоті вироби, пістолет та набої. Речові докази відправлено на експертизу. 

Розпочато слідство в кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 6 років. Слідчими-детективами  підготовлені матеріали для оголошення зловмисникам повідомлення про підозру. Обоє затримані в процесуальному порядку і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.




Переглядів: 2720
Поширень: 0

Останні новини