Відбулась перша онлайн-зустріч Координаційної ради конкурсу «Бюджет шкільних проектів»

​У 2020 році у Вінницькій міській ОТГ вдруге проводиться конкурс «Бюджет шкільних проектів». Цього року він відбудеться в онлайн-форматі у режимі ZOOM-конференції. Сьогодні, 15 травня, відбулось перше онлайн-засідання Координаційної ради конкурсу, яке провела заступниця міського голови Галина Якубович. У ході засідання обговорили питання порядку проведення захисту конкурсних проектів у 2020 році.

Цього року на міський етап подано 28 учнівських проектів. Для оцінювання проектних пропозицій Розпорядженням міського голови від 12.05.2020 р. № 75-Р затверджено склад Координаційної ради конкурсу до якої увійшли лідери учнівського врядування шкіл міста, представники структурних підрозділів Вінницької міської ради, представники громадських організацій.

Більшістю голосів було прийнято рішення щодо кількості проектів-переможців у 2020 році: серед малих проектів (з обсягом фінансування до 100 тис. грн) буде визначено 2 переможця, серед великих проектів (до 300 тис. грн) – 6 переможців.

Відповідно до Положення про конкурс, проекти будуть оцінюватись за такими критеріями: актуальність проекту для учнів, інноваційний потенціал, реалістичність та значущість очікуваних результатів, ефективність використання ресурсів та загальне враження від проекту.

Наприкінці травня 2020 року відбудеться друге онлайн-засідання Координаційної ради конкурсу «Бюджет шкільних проектів», під час якого члени Координаційної ради матимуть змогу поспілкуватись з учнями, авторами проектів, та виставити відповідні оцінки.



Переглядів: 2596
Поширень: 0

Останні новини