#Червонарута50challeng вінничани запустили флешмоб до ювілею хіта “Червона рута”

Співаки, диригенти, музиканти та танцюристи запустили челендж в соціальних мережах до ювілею відомої пісні Володимира Івасюка “Червона Рута”

Флешмоб #Червонарута50challenge об’єднує українців в усьому світі. Ця пісня за 50 років стала не просто хітом, а народною піснею, яку знають та співають в різних країнах світу. “Червона Рута” є візитівкою нашої країни. З нагоди ювілею музиканти запустили челендж, Вінничани не просто записали спільними зусиллями пісню, наші співати та танцюристи встигли відзняти та презентувати кліп, який вже користується популярністю в соціальних мережах. Над відео працювали:

Назарій Давидовський – автор ідеї, вокал, сопілка; Онофрійчук Олександр – вокал; Йосип Машталяр – вокал; Хорова група хору Жіночий хор "Соломія" ВГПК Olena Hubina Таня Гончар Анастасія Мельник Tanya Dmitrovna; Николай Андрущенко – гітара, мастерінг; Alexander Seleznov – ударні; Сергій Федорчук – бас-гітара; Matt Scutchfield – скрипка; Андрій Бондаренко – аранжувальник, клавішні; Діана Подолянчук - хореографія; Vasyl Medianyi та Tania Medyana - монтаж відео.

На своїй сторінці у Facebook Назарій Давидовський виклав умови челенджу, та закликав всіх користувачів долучитись до флешмобу:

“Для участі Вам необхідно записати на відео власне виконання пісні, розмістити його на каналі Youtube та соціальних мережах, позначити #Червонарута50challenge, а також кинути виклик як мінімум трьом виконавцям та колективам! Усі відео, зібрані за даним хештегом, будуть передані до колекції музею Вололимира Івасюка в м.Чернівці.

Далі до вашої уваги версія "Червоної рути"


Теги: флешмоб

Переглядів: 3912
Поширень: 2

Останні новини