Важливе про безпеку життя і майна

Рівень злочинності зростає кожен рік. Найчастіше зловмисники потрапляють в приміщення, відкривши двері, через вікна або балкони. Рідше – за допомогою грубого способу злому. Тому перша ваша задача – встановити якісні двері з захистом від вибивання та надійний замок. Це те, на чому не треба економити ані власникам будинків, ані господарям офісів. Оптимально підійдуть металеві двері з листової сталі, з металевою коробкою.

Але навіть найкращі двері не врятують, якщо замок можна буде відкрити звичайною відмичкою. Кращі на даний момент замки – сувальдні. Вони найбільш надійні та довговічні. Є замки з крабовою конструкцією, в ній ригелі висуваються також в підлогу і стелю. Також бажано встановити ланцюжок. Для підвищення безпеки в будинку повинен бути домофон, оптимально – якісні моделі з відеозв'язком.

Обов'язково подбайте про захист вікон і балконних дверей, особливо це важливо для тих, хто живе на перших поверхах.

Що ще зробити для безпеки

Але цих заходів недостатньо, щоб забезпечити збереження майна. Оптимальним варіантом буде звернутися в професійне агентство, яке забезпечує комплексний підхід до захисту приватного будинку, квартири або офісу.

Однією з найбільших охоронних компаній в Києві і навіть в Україні є агентство «Шериф». Тут можна замовити будь-які послуги з безпеки, починаючи від покупки звичайної сигналізації, і закінчуючи фізичною озброєною охороною.

Фахівці радять використовувати цілий комплекс охоронних заходів. Бажано встановити відеоспостереження, пожежну сигналізацію, датчики світла, руху і удару, а також організувати комплексний захист. Якщо встановити на об'єкті всі перераховані елементи і підключити тривожні кнопки, в разі небезпечної ситуації сигнал про подію буде переданий на пульт охорони, звідти відразу ж викличуть групу швидкого реагування. У разі, коли допомога потрібна терміново, охоронна служба спрацює за 3-5 хвилин. Пожежна сигналізація, до речі, є обов’язковим елементом системи безпеки у будь-якому громадському місці.

Будь-яке охоронне обладнання та послуги щодо безпеки приміщень або людей можна замовити в компанії «Шериф» в Києві. Це одна з найбільших фірм в Україні, яка надає послуги нічної озброєної охорони, забезпечує установку обладнання, монтаж складних систем, в тому числі, систем обмеження доступу. Всі фахівці мають високий професіоналізмом і великий досвід, а ціни на послуги фірми приємно вас здивують. Охорона буде з вами цілодобово, компанія працює з приватними особами та підприємствами будь-якого розміру.


Переглядів: 2401
Поширень: 0

Останні новини