Проєкт Book:Code від департаменту культури допоможе з користю провести дозвілля

Дозвілля може бути цікавим і корисним одночасно. Саме так провести свій вільний час запрошує департамент культури. Для цього був створений проєкт Book:Code - путівник у світі літератури 

На фейсбук-сторінці проєкту Book:Code періодично розміщують перелік цікавих книг на певну тему або для різної вікової групи. Заклад культури Вінницька міська централізована бібліотечна система пропонує вінничанам топ-5 книг для читачів 13-18 років, які користуються попитом у мережі бібліотек-філій: Барбара Космовська «Буба», Ольга Купріян «Солоні поцілунки», Анастасія Нікуліна «Зграя», Андрій Бачинський «140 децибелів тиші», Сергій Гридін «Не такий».

Також можна ознайомитись з підбіркою книг для старшого віку: Надійка Гербіш «Теплі історії до кави», Володимир Лис «Століття Якова», Мартін Ґілберт «Черчилль. Біографія», Василь Шкляр «Маруся», Макс Кідрук «Де немає Бога». 

Також є тут й ТОП-5 книг для наймолодших читачів, що користуються попитом у мережі вінницьких бібліотеках: Андрій Кокотюха «Клуб боягузів», Олександр Дерманський «Мері», Галина Вдовиченко «36 і 6 котів», Ніл Гейман «На щастя, молоко», Френсіс Бернет «Таємний сад». 

Інформація у рамках проєкту Book:Code буде періодично поповнюватись.



Переглядів: 2994
Поширень: 0

Останні новини