Новопризначений очільник поліції : для нас головне не статистика, а довіра людей

2 червня начальник обласного главку поліції зустрівся з представниками регіональних мас-медіа. Полковник поліції розповів про свою діяльність на Одещині, наголосив на основних аспектах та завданнях діяльності поліцейських Вінниччини та відповів на запитання журналістів.

Як зазначив Іван Іщенко, головним завданням для нього є те, щоб кожний мешканець Вінниччини почував себе безпечно і захищено, мав зворотній зв’язок з поліцією і, зателефонувавши на номер 102, завжди вчасно отримав допомогу.

Керівник обласного главку зауважив, що дисципліна і законність в лавах поліції є одним з найголовніших факторів. На протиправні дії поліцейських, порушення дисципліни і законності він реагуватиме жорстко.

- Поліція Вінниччини працюватиме в рамках закону, для людей, для нас головне не рейтинги, не статистика, а довіра людей, - зазначив Іван Іщенко.

Він закликав представників засобів масової інформації до співпраці та підкреслив, що завжди відкритий до конструктивного діалогу з представниками громадськості.

Іван Іщенко також пообіцяв, що працюватиме над покращенням матеріально-технічної бази вінницької поліції, особливо спецпідрозділів, адже від цього напряму залежить якісне та ефективне виконання обов’язків поліцейськими.

На Одещині, будучи начальником управління превентивної діяльності, Іван Іщенко запроваджував скандинавську систему охорони публічної безпеки та правопорядку – «Поліцію діалогу», що дало змогу врегульовувати конфліктні ситуації за допомогою комунікації, мінімізувавши застосування силових підрозділів, працював над впровадженням в регіоні туристичної поліції.


Теги: поліція


Переглядів: 4059
Поширень: 0

Останні новини