На Вінниччині від МХП протягом двох тижнів апарати ШВЛ передали до семи районних лікарень

Попри послаблення карантинних обмежень на Вінниччині «тримаються» стабільними показники захворюваності на COVID-19. Інколи навантаження на окремі лікарні через спалахи є максимальними. Саме тому так важливо, аби кожен заклад, який має статус опорного, був забезпечений усім необхідним. Благодійний фонд «МХП - Громаді» не припиняє підтримку галузі охорони здоров’я, і лише за минулі два тижні передав сучасні апарати штучної вентиляції легень до семи лікарень Вінницької області.

Як зазначають у благодійному фонді, через домовленість з постачальниками за цей період до медичних закладів надійшли апарати ZXH – 550 на загальну суму 2,8 млн грн.

Медобладнання від «МХП - Громаді» цього разу передали реанімаційним відділенням лікарень:

КНП "Липовецька ЦРЛ; КНП Шаргородська ЦРЛ"; КП "Калинівська ЦРЛ"; КП "Ладижинська МЛ"; КНП "Немирівська ЦРЛ НРР"; КНП "Бершадська ОЛІЛ"; КНП «Телицька ЦРЛ».

Зазначимо, що у період з 16 березня по 9 червня загальна сума допомоги, яку МХП вніс у боротьбу з COVID-19 на Вінниччині, становить близько 13 млн гривень.

«Вся наша команда - від команди БФ «МХП – Громаді» до кожного працівника агрохолдингу МХП – зроблять все можливе, щоб пандемія закінчилася як найшвидше», - підкреслює координатор обласного штабу протидії коронавірусу від МХП Ігор Лещенко.



Переглядів: 2738
Поширень: 1

Останні новини