Уряд погодив кандидатуру Сергія Борзова на посаду голови Вінницької облдержадміністрації

На засіданні Уряду 12 червня погодили кандидатуру вінничанина Сергія Борзова на посаду голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Факти про Сергія Борзова.

Народився у Вінниці 1980 року. Закінчив 35-ту школу на Вишеньці. Навчався на історичному факультеті Вінницького педуніверситету. Борзова багато вінничан знають ще з 2006 року, коли він займався підприємницькою діяльністю і створив команду «Вінницькі перці», яка стала популярною і вийшла на телеекрани країни. «Вінницькі перці» фактично були його стартапом. Пізніше Борзов став ще директором команди КВН «Збірна України».

У Борзова вольовий характер і завжди має активну громадянську позицію. В листопаді 2013-го він разом з лідером гурту «ТіК» Віктором Бронюком через соцмережі закликали вінничан «приходити на Париж» аби показати, що звичайні люди прагнуть європейського розвитку і вимагають від влади підписати Угоду про Асоціацію з ЄС. Так у Вінниці починався Євромайдан, а в Україні - початок краху «епохи Януковича».

У 2014 році Сергій Борзов отримав пропозицію працювати на держслужбі. Тоді він переїхав до Києва. Пізніше забрав до столиці і родину. Він багатодітний батько. Разом з дружиною Іриною Борзовою виховують двох доньок і сина, якому скоро виповниться 5 років.

Відомо, що Борзов щотижня приїжджає у Вінницю, де проводить вихідні з родиною.

В Сергія Борзова дві вищі освіти і 6-річний досвід державної на різних посадах в Державному управління справами. У 2018 році він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Спеціальність - управління суспільним розвитком. Кваліфікація-магістр управління суспільним розвитком.

Зараз працює на посаді керівника Державного управління справами.




Переглядів: 6488
Поширень: 7

Останні новини