Від фільтрованого американо до італійського еспресо: Олександр Теренчук підкорює кавовий бізнес

Якщо ви прокинувшись ранком та розгубили всі свої думки - час випити кави! 

Команда MyVin завітала до Олександра Теренчука в кав’ярню Terentino, щоб скуштувати “каву з позитивом”. Відомий телеведучий не лише пригостив нас фірмовим італійським напоєм, а й розповів чому він вирішив стати бізнесменом.

Ми дізнались всі секрети: хто в родині варить ранкову каву та який подарунок кума став невід'ємною частиною інтер'єру, в скільки обійшлося Олександру відкриття закладу й в чому фішка кав'ярні.

Тож бажаємо приємного перегляду та позитивних емоцій від перегляду.



Переглядів: 1471
Поширень: 1