Цьогорічні першокласники, які ростуть сиротами або позбавлені батьківського піклування, зустрілись із міським головою

Традиційно напередодні початку нового навчального року міський голова Сергій Моргунов зустрівся з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими  батьківського піклування, які йдуть до першого класу.

1 вересня 2018 року вперше за парти сяде восьмеро дітей, які проживають у сім’ях опікунів. Із мером Вінниці Сергієм Моргуновим вони зустрілись у закладі «LEWIS CARROLL CLUB». Майбутні школярі отримали матеріальну допомогу, солодощі та набір першокласника. Також за кошти міського бюджету їх забезпечили шкільною та спортивною формою і вишиванками. Працівники закладу «LEWIS CARROLL CLUB» для дітей організували розваги та солодкий стіл.

«Змінити формат такої зустрічі – це була  ідея Сергія Анатолійовича Моргунова. Ми не маємо забувати, що дітям має бути в першу чергу цікаво, і вони мають отримати багато позитивних емоцій. Ми опрацьовували різні варіанти, і зупинились на форматі, який нам запропонували представники цього дитячого кафе. Суть розваг для дітей полягає у тому, що вони виконуються цікаві та веселі завдання і шукають скарб. Коли його знайдуть, ним виявиться солодкий стіл, і діти після веселощів поласують різними смаколиками. Ми вдячні спонсорам за співучасть в організації свята, ми бачимо, що діти задоволені і щасливі. А подарунки, які вони отримають від міської влади, додадуть позитивних емоцій від зустрічі», - розповіла заступник міського голови Галина Якубович.

Додатково 

На обліку служби у справах дітей перебуває 69 дітей-сиріт та 174 дитини, які позбавлені батьківського піклування. У загальноосвітніх школах, дошкільних навчальних закладах міста Вінниці навчається та виховується 143 такі дитини. 




Переглядів: 2929
Поширень: 0

Останні новини