Гід у телефоні: в музеї-садибі Пирогова з’явився безкоштовний аудіо-екскурсовод

Аудіогід у музеї видатного хірурга. Гід – у телефоні: в музеї-садибі Пирогова з’явився безкоштовний аудіо екскурсовод. Так, його працівники підлаштовуються до обмежень на великі екскурсійні групи.

«Для відвідувачів музею, хто бажає неквапливо прогулятись алеями парку Пироговської садиби «Вишня», помилуватись його пейзажами й, водночас, познайомитись з історією меморіалу, визнаного як одне з «Семи чудес Вінниччини», пропонуємо скористатись допомогою нашого електронного аудіогіда», - розповідають на сайті музею Пирогова.

Аудіогід безкоштовний, головне – мати доступ до мобільного Інтернету на телефоні.

Для того, щоб відвідати аудіоекскурсію, достатньо налаштувати ґаджет:

увімкніть мобільний  Інтернет зі швидкістю 3G – 4G; завантажте сторінку з контентом аудіогіда на сайті провайдера зручним способом. За допомогою QR-коду отримайте адресу обраного аудіотура. Або ж торкніться GPS-карти або схеми локацій аудіогіда на цій сторінці увімкніть аудіогід у кожній вибраній локації, позначеній відповідним цифровим номером на місцевості або на схемі маршруту; тур пропонує зупинки у певних локаціях, позначених спеціальним інформаційними вказівниками на території садиби та на карті-схемі її паркової частини; відвідувачам рекомендують користуватися навушниками, щоб прослуховування було комфортним і нікому не заважало.


Переглядів: 2637
Поширень: 0

Останні новини