В Літинському районі капітально відремонтують міст, побудований у 70-х роках

В області розпочато будівельні роботи на мосту через річку Згорек на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С-02-11-24 Багринівці-Літин-Уладівка, на км 13+229 (Літинський район).

Рік побудови мосту – 1976-й. Ремонт виконується на замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

Фінансування здійснюється за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.

Проєктом передбачено проведення основних робіт:

демонтаж та вивезення існуючих зруйнованих елементів; розчищення отвору водопропускної споруди (труби); розчищення пошкоджених елементів водопропускної споруди (труби) від ґрунту та засипки з подальшим їх очищенням; влаштування дорожнього одягу проїзної частини та тротуару.

За інформацією Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області, для безпечного руху штучною спорудою працівники підрядної організації влаштують нове бар’єрне та перильне огородження, попереджувальні знаки, нову дорожню розмітку.

На даний час здійснюється демонтаж та вивезення існуючих зруйнованих елементів.

Постійний контроль за дотриманням технологічного процесу під час капітального ремонту здійснюють інженери Відділу якості та технічного контролю Підприємства.

Після ремонту міст матиме сучасну вантажопідйомність та габарити проїзної частини, що забезпечить безпечну експлуатацію протягом наступних років.

«Звертаємо увагу учасників дорожнього руху! Розроблено схему безпечного проїзду під час проведення капітального ремонту вищезазначеного мосту. Рух автомобільного транспорту буде відбуватися однією смугою руху у спосіб «дати дорогу», - зазначають у Службі місцевих автомобільних доріг Вінниччини.



Переглядів: 4649
Поширень: 3

Останні новини