До Дня молоді у Вінниці проведуть екологічний квест

26 червня у Центральному міському парку Відділ молодіжної політики міської ради та Центр підліткових клубів за місцем проживання проведуть еко-квест до Дня молоді.  Команди учасників складатимуться не більше ніж з чотирьох учасників.  Головна умова – це дотримання усіх протиепідеміологічних заходів. А саме - усі учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію.

У п’ятницю квест розпочнеться о 14:00.  Команди стартуватимуть із різних частин Центрального міського парку. Завдання отримуватимуть по телефону чи у Фейсбуці. Усі бажаючі можуть зареєструватися за телефоном (0637756843).

«Ми  проводимо екологічний квест з дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів. Перед початком проведемо усім учасникам температурний скринінг. Учасники мають бути в масках, рукавичках та дотримуватися соціальної дистанції. Команди складатимуться з трьох-чотирьох осіб.  В парку у різних місцях будуть розміщені плакати з завданнями чи QR-кодом, відсканувавши який, вони отримують завдання та шифр на інше місце. Відповіді на завдання команди відсилатимуть в спеціально створений чат, або у  Фейсбук. Переможе та команда, яка виконає всі завдання та першою пройде квест. Загалом визначать три команди переможців. Всі учасники отримають подарунки», - розповіла начальник відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

 Переможців нагородять о 16:00 на Фонтанній площі у Центральному міському парку. Також відзначать кращих студентів та учнів навчальних закладів Вінницької міської об’єднаної територіальної громади, молодих науковців, активних учасників загальноміських молодіжних заходів Подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошовими преміями.




Переглядів: 3261
Поширень: 0

Останні новини