"Перше, друге та компот": Бронюк готує суп-пюре з сочевицею та піцу з крабовими паличками

Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше суп-пюре з сочевицею, на друге - печені ребра, а на третє - піцу з крабовими паличками.

Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:

Суп-пюре з сочевиці:

    Сочевиця 300 г Морква 1 шт Цибуля 1 шт Корінь селери 1/3 шт Пармезан 100 г Сіль, перець Зелень

Реберця у пиві:

    Ребра свинячі 700 г Пиво темне 0,5 л Часник 4-5 зуб. Сіль, перець

Лаваш (піца) з крабовими паличками

    Лаваш 1 шт. Крабові палички 250 г. Плавлений сирок 180 г Кріп 50 г Часник 2 зуб. Яйця 2 шт Борошно пшеничне 3-4 ст.л.

А щоб дізнатися, як саме готуються страви, дивіться у відео: 


Теги: телешоу


Переглядів: 3135
Поширень: 0

Останні новини