Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на телеканалі ICTV.
У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше суп-пюре з сочевицею, на друге - печені ребра, а на третє - піцу з крабовими паличками.
Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:
Суп-пюре з сочевиці:
-
Сочевиця 300 г
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Корінь селери 1/3 шт
Пармезан 100 г
Сіль, перець
Зелень
Реберця у пиві:
-
Ребра свинячі 700 г
Пиво темне 0,5 л
Часник 4-5 зуб.
Сіль, перець
Лаваш (піца) з крабовими паличками
-
Лаваш 1 шт.
Крабові палички 250 г.
Плавлений сирок 180 г
Кріп 50 г
Часник 2 зуб.
Яйця 2 шт
Борошно пшеничне 3-4 ст.л.
А щоб дізнатися, як саме готуються страви, дивіться у відео:
Переглядів:
3135
Поширень:
0
/news/shared/10568-pershe-druhe-ta-kompot-viktor-broniuk-rozpovist-iak-pryhotuvaty-sup-piure-z-sochevytseiu-ta-pitsu-z-krabovymy-palychkamy