"Перше, друге та компот": Бронюк готує суп-пюре з сочевицею та піцу з крабовими паличками

Фронтмен гурту «ТІК» продовжує годувати українців смачними стравами, які готує під час кулінарного шоу «Перше, друге і компот» на  телеканалі ICTV.

У черговому випуску Віктор Бронюк готує на перше суп-пюре з сочевицею, на друге - печені ребра, а на третє - піцу з крабовими паличками.

Якщо Ви захочете приготувати зазначені страви, вам знадобляться:

Суп-пюре з сочевиці:

  1. Сочевиця 300 г
  2. Морква 1 шт
  3. Цибуля 1 шт
  4. Корінь селери 1/3 шт
  5. Пармезан 100 г
  6. Сіль, перець
  7. Зелень

Реберця у пиві:

  1. Ребра свинячі 700 г
  2. Пиво темне 0,5 л
  3. Часник 4-5 зуб.
  4. Сіль, перець

Лаваш (піца) з крабовими паличками

  1. Лаваш 1 шт.
  2. Крабові палички 250 г.
  3. Плавлений сирок 180 г
  4. Кріп 50 г
  5. Часник 2 зуб.
  6. Яйця 2 шт
  7. Борошно пшеничне 3-4 ст.л.

А щоб дізнатися, як саме готуються страви, дивіться у відео: 



Переглядів: 789
Поширень: 0