Що мають знати ті в кого відпустка у липні?

Фахівці Вінниці з’ясували, що зміниться в регіонах у другому місяці липні, що наступив. Оберіть в цій статті місце для відпочинку куди хочете поїхати та з’ясуйте, що має там змінитись у липні. Адже, гарно підготуватись до відпустки дуже важливо. Завжди треба знати які речі збирати, що з собою брати та до чого бути готовим.

Карпати: туристам відкривають сезон.

У Карпатах відкрились турбази, готелі, бази відпочинку, а також літні кафе, веранди та тераси ресторанів. У горах мають поновити роботу 100 кафе та ресторанів на 2500 - 3000 посадкових місць. Туристів будуть приймати понад 50 сільських гостьових домівок, більш як 70 турбаз та організацій відпочинку, а також близько 20 готелів. А санаторіям з медичною ліцензією дозволено працювати ще з червня місяця. Всі ці заклади будуть працювати у випадку якщо не збільшиться захворюваність на COVID-19, за більш детальною інформацією звертайтесь перед відпусткою до місцевої влади.

Прогулянки по річці Дніпро.

У Черкаській та Київській областях почалася навігація прогулянкових суден по річці Дніпро. Для туристів, що прибули у ці області скасували будь-які довідки та двох тижневу ізоляцію. Є змога проводити спортивні змагання за участю глядачів, але заповнювати можна лише 10% від загальної кількості глядацьких місць. Також можна влаштувати романтичну прогулянку на яхті для своєї другої половинки. Прогулянка по річці Дніпро дозволить вам поглянути на неї з незвичної сторони та насолодитися краєвидами у стані спокою.

З першого липня мають відкритися дитячі оздоровчі табори – пришкільні, заміські, а також парки культури й відпочинку.

Одеса – місто колоритів.

Найпопулярнішим місцем для відпочинку серед вінничан є Чорне море в Одесі. Крім гарних пляжів, у місті існує багато пам’яток культури та історії, морський порт в який прибуває безліч іноземних кораблів, відкриті театри та музеї. Для веселого та приємного дозвілля відкрито понад500 кафе та ресторанів з відповідною тематикою. В цьому році можна відпочити не тільки на Чорному морі в Одесі, а й на Хаджибейському лимані. На берегу лиману знаходиться дитячий санаторій «Хаджибей», який щороку приймає дітей з різних куточків України. Санаторій спеціалізується на нервових та офтальмологічних хворобах. Також лиман гарне місце для рибалок, завжди можна похизуватися відмінним уловом після його відвідування.

Хортиця – затишний куточок України.

В Запорізькій області існує єдиний в Україні хостел на воді «Ковчег» з мальовничим видом на острів Хортиця. Поруч з ним на березі розташоване наметове містечко, де можна насолоджуватися природою та дихати свіжим повітрям. Також на території знаходиться клуб у якому можна замовити прогулянку по річці Дніпро та навколо острова Хортиця. Хто полюбляє самостійні прогулянки на байдарках може взяти їх в оренду.

Для любителів більш зручної відпустки на території відкриті декілька готелів, санаторіїв та баз відпочинку. Поновлені пішохідні, тематичні, комплексні, екологічні екскурсії та туристичні маршрути. За дуже помірними цінами можна відвідати музей історії запорізького козацтва.

Львів: гостинне місто!

Коли ви потрапите до Львова обов’язкововідвідайте історичні та культурні пам’ятки міста з 16 по 18 сторіччя. Це місто захоплює своєю історією: воно належало, у свій час, п’яти різним державам, по вулицях простували польські та угорські королі. Такі екскурсії стануть вінничанам близько 950 гривень на три дні.

Попре карантин до Львова приїжджають багато туристів і з захопленням дивляться на храми, собори та інші цінності релігійної архітектури, адже Львів займає перше місце серед міст України по своїй архітектурі. Але й справжні патріоти полюбляють прогулянки по місту, розглядаючи ілюстрованих левів, відвідуючи затишні заклади зі справжньою українською тематикою, крім того на центральній площі завжди проводять цікаві заходи, які не дають сумувати ані гостям міста ані його відвідувачам.

Україна нараховує безліч курортів й вінничани мають гарну змогу відвідати мальовничі куточки рідної країни. У час обмеження поїздок до Європи відпочивайте на рідній землі та насолоджуйтесь краєвидами. Гарного всім відпочинку!


Переглядів: 2297
Поширень: 0

Останні новини