У Вінниці відбулись урочистості з нагоди 5-ї річниці Національної поліції України

Сьогодні, 3 липня, в обласному главку поліції поліцейських привітали представники влади, органів місцевого самоврядування та  правоохоронних відомств.

Начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко відзначив позитивні зміни в роботі поліції, головною метою створення якої є відновлення довіри громадян до правоохоронної системи. 

Як зазначив очільник поліції, за п’ять років вінницька поліція має багато досягнень, які відповідають вимогам сьогодення, однак є і прорахунки. Саме тому реформаторська діяльність не припиняється, поліція продовжує вдосконалюватись. Боротьба зі злочинністю, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорона прав і свобод громадян  залишаються основними завданнями роботи поліцейських.    

- Хочу висловити слова щирої подяки всьому особовому складу, який наполегливо несе нелегку поліцейську службу та забезпечує спокій наших громадян. Саме ви формуєте думку і довіру людей, а це основний показник нашої діяльності, - підкреслив Іван Іщенко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять колег, загиблих під час виконання службових обов’язків. 

Під час заходу кращим поліцейським за вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю та професіоналізм начальник ГУНП вручив нагрудні знаки МВС України «За відзнаку в службі», грамоти та подяки МВС та Національної поліції України, подяки ГУНП у Вінницькій області, відзнаки Асоціації ветеранів МВС «Патріот України», ряд поліцейських отримали чергові спеціальні звання.

Привітати вінницьку поліцію прийшли керівники області, міста та  правоохоронних органів. 

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов висловив подяку поліцейським  за гідне виконання службових обов’язків та побажав миру і поваги від громадян. 

До привітань приєднався Голова Вінницької обласної Ради Анатолій Олійник, він побажав поліцейським завжди живими та неушкодженими повертатись зі служби додому. 

Долучився  до привітань мер м. Вінниці Сергій Моргунов. Він подякував поліцейським за їхню щоденну роботу та зазначив, що вже шостий рік поспіль Вінниця залишається найкомфортнішим містом в Україні, де городяни почуваються безпечно. Згідно останнього опитування майже половина вінничан схвалює роботу поліції.

Представники влади відзначили поліцейських почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, грамотами та подяками виконавчого комітету Вінницької міської Ради.

За вагомий внесок у зміцнення законності та правопорядку начальник Головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук від Вінницького обласного осередку Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту вручив трьом поліцейським медалі «За службу Україні» та «За плідну співпрацю».

Загалом з нагоди Дня Національної поліції України заохочено 136 поліцейських. 

Сьогодні у підрозділах поліції Вінницької області несуть службу 3074 атестованих працівників поліції, серед них 578 –  жінки. 




Переглядів: 6022
Поширень: 1

Останні новини