Обираємо сукню на літо

Сукні ніколи не виходять з моди. В залежності від уподобань та пори року змінюється їх довжина і фасон, проте вони завжди є в гардеробі кожної жінки.
Зі зміною сезону, більшість дівчат і жінок замислюються над тим, як обрати сукню. Відомий можний таблоїд vogue.ua зробив огляд мдних streetstyle суконь цього сезону. Серед модних варіантів цього літа — сукні з широкими рукавами, шовкові комбінації, плісировані моделі, вбрання з квітковими розписами і максі довжина.

Плісе

Плісировані сукні якнайкраще підкреслюють жіночність. Легкі і романтичні моделі в дрібну складку наче створені для підкорення чоловічих сердець. Модниці Парижа, Мілана, Лондона та Нью-Йорка обожнюють цей тренд і в літньому сезоні пропонують всім дівчатам полюбити його так само. Вибір великий — асиметричні сукні з широкими рукавами, вбрання з мереживом, моделі з бантами на шиї або елегантні варіанти довжини міді.

Шовк

Сьогодні вже важко здивувати шовковою сукнею, тим не менш, влітку, є кілька способів. Варто зробити ставку на монохромні моделі з незвичайними деталями. Так, несподівані вирізи і асиметричний крій грають ключову роль в образі. Якщо вбрання мінімалістичне, його можна прикрасити, додавши сяючу прикрасу або пояс. Купити сукню мріють більшість панянок, адже в літню спеку вона не лише прикрашає, а і захищає від пекучих променів.

Квіти

Квіткові сукні — аксіома весняно-літнього сезону. З року в рік streetstyle-активістки демонструють нові образи, прикрашені садовими, польовими або екзотичними квітами. Цього літа дівчата, як і раніше закохані в найпрекрасніші зразки флори — від великих бутонів троянд до дрібних квіточок з бабусиного саду. В тренді як драматичні поєднання відтінків, так і м'які переходи кольорів.

Біла бавовна

Білі сукні з м'якого бавовни — незамінна річ капсульного гардеробу. Символічний колір і дихаюча натуральна тканина — кращі союзники в жаркий період. В таких сукнях можна відправитися як на ділову зустріч, обігравши образ відповідними аксесуарами, так і провести вихідні за містом. 

Об'ємні рукави

У новому сезоні весна-літо 2020 діє одне модне правило щодо рукавів: чим більше, тим краще. Це означає, що сукні з об'ємними рукавами, запозичені з 1980-х років, затребувані і цього літа. 

Максі

Зміна довжини міні на максі, це ще один тренд цього літа. На піку популярності сукні з-під подолу яких ледь видніється гарний педикюр.  Для своїх стильних виходів панянки обирають сукні з десятками квіткових бутонів та розписані флористичними паттернами, бавовняні "кокони" і повітряні шовкові сукні.  У таких ефектних нарядах важко залишитися непоміченою.


Переглядів: 2707
Поширень: 0

Останні новини