Біля школи №33 відкрили сучасне спортивне ядро

У Вінниці активно будують спортивні ядра біля міських шкіл. Ще один сучасний багатофункціональний спортивний об’єкт отримала школа №33. Новозбудований комплекс відкрили для усіх бажаючих. Тут  зможуть тренуватися мешканці цього мікрорайону, а з нового навчального року займатимуться учні на уроках фізкультури. Загалом у місті за останні кілька років збудували уже 11 повноцінних спортивних майданчиків.

Біля школи №33 збудували футбольне поле зі штучним покриттям, облаштували трибуни для глядачів  та дві лавки з навісами для запасних гравців. Також тут є бігова доріжка, майданчики для стрибків у довжину, для гри у баскетбол та волейбол, гімнастичний майданчик та встановлені тренажери. А також тут облаштована смуга перешкод для військово-патріотичного виховання. 

Очільник міста Сергій Моргунов під час відкриття спортивного ядра поспілкувався з дітьми, які живуть у прилеглих будинках та чекали відкриття шкільного стадіону.  Поцікавився,  чи сумують вони за школою та спілкуванням з однокласниками, адже з березня  діти навчалися дистанційно. А також зазначив, що коли сам навчався у школі, таких стадіонів не було. Зазначив, що у дитинстві найбільше любив грати футбол, баскетбол  та подобалась військова підготовка.

«Ми робимо спортивні ядра біля шкіл для навчального процесу і для занять фізкультурою і спортом в позанавчальний процес усіх мешканців району. Важливо, щоб ці майданчики не були тільки для уроків фізкультури, щоб люди могли зробити вранці якусь пробіжку, пограти у волейбол, баскетбол, адже не в кожного вдома є якийсь тренажер. Ми вже подали всі документи на введення в експлуатацію. Ми планували цей стадіон відкрити на перше вересня, але підрядник виконав роботи раніше, він не повинен простоювати все літо. Нехай люди займаються. Це робилось для мешканців», - зазначив міський голова Сергій Моргунов

Варто зазначити, що на спортивному майданчику встановили  антивандальне обладнання, зробили гарне освітлення, а територія знаходиться під відеонаглядом. Як зазначила директор школи Наталія Сидоренко, з початком навчального процесу, коли стадіон використовуватимуть для занять учнів, графік відвідувань відкоригують. Але так само доступ для мешканців буде збережено.  




Переглядів: 3731
Поширень: 0

Останні новини