Сергій Моргунов доручив розшукати людину, яка викинула будівельний непотріб в центрі міста

У Вінниці за допомогою камер спостереження шукають власника гори будівельного сміття, яка виросла поруч з колишнім кінотеатром «Росія». Знайти людину, яка вивантажила непотріб у центрі міста, доручив вінницький міський голова.

Так Сергій Моргунов одночасно відповів не лише на питання журналістів, а й на петицію вінничанки Анжеліки Машталяр 

«Якщо говорити про колишній кінотеатр «Росія», то це цілісний майновий комплекс, який знаходиться в оренді. Я точно підтримую цю петицію, вона дійсно справедлива. Вона справедлива в тій частині, що будь-де в місті повинен бути порядок, не говорячи вже про центральну частину. І нас точно не влаштовує така ситуація. Хтось взяв і вивіз цілу машину будівельного сміття. Це неприпустимо для Вінниці, і мною було дане доручення по камерах Муніципальної варти вирахувати, хто це зробив і притягнути його до відповідальності. Але, разом з тим, територію на сьогодні вже прибрали. І, однозначно, відповідальність паралельно лежить і на орендарі, який повинен слідкувати за порядком на цій території», - розповів під час щотижневого брифінгу міський голова.

А поки що до відповідальності муніципальна варта притягнула орендаря цієї території.

Поділився мер і майбутніми планами на цей об’єкт.

«Об’єкт достатньо складний, і зрозуміло, що за рахунок місцевих коштів чи міського бюджету зробити його реновацію достатньо складно і дороговартісно. Це, фактично, інвестиційний проєкт, де повинні обов’язково бути, на мою думку, враховані вимоги міста Вінниці або територіальної громади щодо наявності там якогось культурного центру або  громадського простору для того, щоб можна було проводити загальноміські заходи, в тому числі якісь виставки,  семінари й так далі. Ми будемо розглядати це питання в комплексі, пропонуючи інвесторам безпосередньо цю територію з урахуванням вимог територіальної громади міста Вінниці. Тим паче, що ця норма також у нас записана у концепції інтегрованого розвитку міста Вінниці, і ми її будемо формулювати при створенні або написанні стратегії «Вінниця 3.0», – розповів міський голова Сергій Моргунов.




Переглядів: 2711
Поширень: 1

Останні новини