В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - суп мінестроне, на друге - печену качку з яблуками, а на третє - бутерброди з ікрою мойви. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у кулінарному шоу на ICTV "Перше, друге та компот".
Для приготування страв Вам знадобиться:
Качка з яблуками:
-
Качка 1 шт.
Яблука 5-6 шт.
Сіль, перець
Міністроне з мітболами
-
Куряче філе 300 г
Цибуля 1 шт.
Морква ½ шт.
Картопля 3 шт.
Цукіні 1 шт.
Броколі 300 г
Пармезан 50 г
Зелений горошок 80 г
Сіль, перець
Бутерброди з ікрою мойви
-
Темний хліб 200 г
Ікра мойви 50 г
Огірок свіжий 1 шт
Гірчиця французька 1 ч.л.
Зелень
Переглядів:
3190
Поширень:
1
/news/shared/10734-pershe-druhe-ta-kompot-broniuk-hotuie-sup-minestrone-ta-pechenu-kachku-z-iablukamy