"Перше, друге та компот": Бронюк готує суп мінестроне та печену качку з яблуками

В цьому випуску Віктор Бронюк приготує на перше - суп мінестроне, на друге - печену качку з яблуками, а на третє - бутерброди з ікрою мойви. А також розповість про різноманітні лайвхаки на кухні. Дивіться це все у  кулінарному шоу на ICTV "Перше, друге та компот".

Для приготування страв Вам знадобиться:

Качка з яблуками:

  1. Качка 1 шт.
  2. Яблука 5-6 шт.
  3. Сіль, перець

Міністроне з мітболами

  1. Куряче філе 300 г
  2. Цибуля 1 шт.
  3. Морква ½ шт.
  4. Картопля 3 шт.
  5. Цукіні 1 шт.
  6. Броколі 300 г
  7. Пармезан 50 г
  8. Зелений горошок 80 г
  9. Сіль, перець

Бутерброди з ікрою мойви

  1. Темний хліб 200 г
  2. Ікра мойви 50 г
  3. Огірок свіжий 1 шт
  4. Гірчиця французька 1 ч.л.
  5. Зелень


Переглядів: 801
Поширень: 1