У "Вінницяміськтеплоенерго" назвали адреси будинків із найбільшими боргами за спожите тепло

Станом на  23 липня сума заборгованості населення перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» складає майже 109 мільйонів гривень.  Більша частина цієї суми накопичилася  через несвідоме ставлення деяких споживачів, які не розраховуються постійно (з місяця в місяць, з року в рік)! Систематична несплата платіжок призводить до збільшення боргу перед теплопостачальним підприємством і як наслідок – підприємство не матиме повного об`єму коштів для сплати за ресурси, необхідні для надання послуг споживачам.

Боржники є майже  в кожному багатоквартирному будинку, на які КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послуги.   Найбільше боргують жителі будинку по вул. Грибоєдова, 3 – майже  600 тисяч гривень.

Є ще один будинок за адресою по вул. Грибоєдова, 10, мешканці якого боргують за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання понад 500 тисяч гривень, а саме 549 тис.

Є  6 будинків, мешканці яких боргують від 400 до 500 тисяч гривень. Це будинки  за адресами: вул. Пирогова, 59а, 73а, вул. М. Шимка, 32, вул. Шмідта, 34, вул. Ватутіна, 32, 46.

А  мешканці 15-ти багатоповерхівок накопичили борг  від 300 до 400 тисяч гривень. Це будинки за адресами: вул. I.Бевза,36, вул. М. Шимка, 34, вул. 600-річчя, 40,  вул. Баженова,28, вул. Київська, 44, 162А, пров. Цегельний, 10,  вул. М. Литвиненко-Вольгемут, 42, вул. Некрасова, 23, вул. Немирівське шосе, 82, вул. П. Тичини, 21, вул. Ширшова, 16,  вул. А. Янгеля, 24, вул. А. Первозванного, 26, вул. Кн. Коріатовичів, 139.

Перелік усіх будинків, де є мешканці, що боргують КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання станом на сьогодні можна побачити за посиланням на офіційному сайті підприємства . 

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» постійно працює з боржниками. Спочатку проводиться робота зі з’ясувань причин накопичення боргу, далі споживачам пропонуються варіанти сплати боргу частинами (реструктуризація), якщо  немає змоги сплатити всю суму одразу. Якщо ж всі важелі впливу для добровільної сплати заборгованості вичерпуються, підприємство працює з такими неплатниками в судовому порядку.

Закликаємо всіх споживачів вчасно (до 20 числа щомісяця) розраховуватися з КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за спожиті послуги,  дотримуючись свого обов’язку і не потрапляючи до лав боржників! Всім відповідальним дякуємо, а боржникам наголошуємо на необхідності сплачувати за спожите!



Переглядів: 3434
Поширень: 0

Останні новини