Новинки в афішах вінницьких кінотеатрів

Напевно кожен, хто хоч раз відвідав кіно, запам’ятав особливу атмосферу перегляду фільму. Насміятись від душі, поплакати, розчулившись душевною історією головного героя, чи, навпаки, приборкати серцебиття, коли той ризикує життям. Пірнути у світ супергероїв, надлюдей та мімішних створінь – можна у трьох вінницьких кінотеатрах: «Smart Cinema», кінотеатр «Мир» та кінотеатр ім. М. Коцюбинського.

«Нічний портьє» – кримінальна драма з відтінком трилеру. Головний герой фільму Барт Бромлі — аутист. Йому складно спілкуватися з людьми, тому він працює портьє в нічну зміну. Для того, щоб навчитися контактувати з навколишнім світом, він стежить за постояльцями через приховані камери й робить записи.

Напевно, такі не зовсім нормальні для звичайних людей схильності й не були би помічені за Бартом, якби він став свідком вбивства дівчини в одному з номерів готелю, а після цього і головним підозрюваним. Але ж його ж камери бачили всю правду... Чи зможе він її довести, видавши своє втручання у приватність кожного гостя?

Немає нічого небезпечнішого, ніж людина, доведена до точки кипіння. Особливо, коли нема чого втрачати. Саме таким виявляється головний герой психологічного трилера «Безжальний» (Рассел Кроу). Події фільму розгортаються на автошляху. Рейчел запізнювалася на роботу. Її поведінка на дорозі роздратувала похмурого незнайомця.

Тепер він не зупиниться поки не дасть страшний урок своїй жертві і всім її близьким. У матері-одиначки та її сина не залишається іншого вибору, окрім як спробувати вижити в цій смертельній грі, яка набирає швидкість кожної секунди.

Зухвалий, брутальний та хоробрий «мурчик» в новому анімаційному екшені «Кіт під прикриттям». Сімейна комедія про крутого кото-шпигуна та його напарника мишу – вже на великих екранах Вінниці.

Два поліцейських спецагента повинні розкрити справу про викрадення секретного мінералу. Йдучи по сліду грабіжників, мимовільні напарники дізнаються про кліматичної загрози, через яку можуть зникнути всі тварини.

Збираючись до кінотеатру, не забувайте про безпеку: прихопіть з собою масочку та дотримуйтесь дистанції в кінозалі.


Теги: кіно

Переглядів: 3130
Поширень: 0

Останні новини