У Вінниці відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart

Шостого серпня у Центральному міському парку (локація біля Вінницького планетарію) відбудеться бізнес-інтенсив HoReCa.ReStart. Це освітній захід для вінницьких рестораторів та готельєрів, власників тематичних кав’ярень.

Метою заходу є підвищення конкурентоспроможності представників сфери гостинності, обміну досвіду та налагодження контактів. А також буде презентовано успішні бізнес-кейси та реальні технологій, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність закладу сфери гостинності.

Учасники заходу дізнаються, як  вивести сервіс на новий якісний рівень, створити атмосферу, в яку хочеться повертатися, організувати кухню, яку рекомендують друзям,  зібрати навколо себе команду професіоналів та як просувати власний заклад через сучасні маркетингові канали.

На учасників бізнес-інтенсивну очікують виступи відомих спікерів:

  • Євген Клопотенко – співзасновник ресторану «100 років тому вперед», експерт програми «Сніданок з 1+1», член журі Національної ресторанної премії «СОЛЬ», м. Київ
  • Ігор Сухомлин - ресторатор, підприємець, ідейний натхненник мережі «Чашка Espresso-bar», співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і мережі кав’ярень «Шарлотка», організатор міжнародних форумів «РестоПрактики», «РестоКемпа», «ШефсКемпа».
  • Віктор Тітов – співвласник ресторану української кухні «U» All about you», бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної ресторанної премії «СОЛЬ», організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проектів: «Дні Української кухні», м. Одеса
  • Юлія Чеснокова - експертка по світовим трендам в індустрії гостинності, власниця міжнародного освітнього проекту для рестораторів та поварів - Food and Success, партнер RestArt форуму - the Art of Restaurant Management, м.Барселона, Іспанія.
  • Олена Павлова - дослідниця Подільської кухні, етнографка, гастрогідеса,засновниця проектів Подільська кухня, «Клуб Подільської кухні», «Гастрогід Вінниччина», кураторка проекту 13 chefs/13 шефів Вінниця, м.Вінниця
  • Вікторія Євтушенко - cпіввласниця і бренд-шефиня кондитерської «Fab», м.Одеса.
  • Оксана Марусич - експертка з продажу і сервісу, сертифікований бізнес тренерка, сертифікована коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів - 10 років, м.Київ.

Організатори заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за підтримки програми ЄБРР “Консультації для малого бізнесу в Україні” у рамках ініціативи “#EU4Business” Європейського Союзу. Захід проводиться за підтримки Вінницької міської ради.



Переглядів: 860
Поширень: 0