Обережно, зомбі! Вінничан запрошують у кіно на "побачення" з живими мерцями та тролем, що читає реп

Вінницькі кінотеатри цього тижня підготували невеличке кіно меню. І хоча у ньому усього пара фільмів, проте розраховане воно на широку аудиторію.

Рятуйтесь! Зомбі йдуть у наступ! Довгоочікуване продовження культової стрічки «Потяг до Пусана»! 

У другому фільмі глядачам покажуть наслідки поширення зомбі-вірусу, причому, дія картини вже не обмежитися поїздом або вокзалами, як це було в першій частині.

Через чотири роки після спалаху страшного вірусу, поширення якого Південна Корея стримати не змогла, те, що залишилося від країни, знаходиться в блокаді, а полчища зомбі розгулюють по всьому півострову. Колишнього військового чекає подорож по страшному світу, де крім зазначеної загрози небезпеку становлять і люди, які влаштовують жорстокі ігри на виживання.

Яскраві та кумедні співолюби – повертаються у новому мультфільмі «Тролі 2: Світове турне». Для тролів стало справжнім відкриттям, що у світі існує не тільки попмузика, а й купа всіляких інших стилів – рок, регі, джаз, хіп-хоп і так далі. Виною цьому відкриттю стала королева хард-рокерів на ім'я Барб, яка просто мріє знищити всю іншу музику, крім року.

Світом має правити саме він! Поп-тролі, серед яких Розочка та Квітан, вважають своїм обов'язком вирушити в інші Тролівства, щоб об'єднати між собою всі племена в боротьбі проти Барб. Це буде неймовірна подорож, повна відкриттів і розуміння того, що наші відмінності й роблять нас схожими одне на одного. Глядачі почують голоси таких відомих співаків і співачок, як Монатік, Tayanna, Дантес та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

Слідкуйте за розкладом фільмів на сайтах кінотеатрів: «SmartCinema», ім. М. Коцюбинського та Кінопалац «Мир» 

Збираючись в кіно, прихопіть з собою гарний настрій та масочку!  


Теги: кіно

Переглядів: 3417
Поширень: 1

Останні новини