Через Вінницю пройде велопробіг із нагоди Дня пам’яті захисників України

Масштабний велозаїзд від ветеранів-захисників. Підтримати ветеранів війни, популяризувати здоровий спосіб життя та спортивну реабілітацію та серед ветеранської спільноти. Саме заради цього на двоколісних наші захисники планують подолати близько 1 800 км Україною.

Стартували 16 серпня з міста Ужгород. Подорожуватимуть країною відвідавши Стрий, Рогатин, Тернопіль, Хмельницький, Житомир, Київ, Лубни, Полтава, Дніпро, Запоріжжя та Бердянськ. До Вінниці планують дістатись по обіді 19 серпня.

Велопробіг триватиме 16 днів, тож вже 29, серпня фінішуватимуть в Маріуполі.

Зазначимо, що саме цього дня в Україні відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

«Учасники шістнадцятиденного велопробігу побувають у  12-ти областях України, де планують зустрічатися з родинами загиблих, покладати квіти до пам’ятників та Алей слави. Запрошуємо всіх бажаючих українців приєднатися і разом вшанувати пам’ять загиблих Захисників, які віддали своє життя за Україну», - йдеться на фейсбук-сторінці Міністерства ветеранів.

Вирішили долучитися до велопробігу - телефонуйте (050) 334-91-52 - Володимир.

Організаційні питання по  маршруту велопробігу - (050) 540-15-32 – Іван.



Переглядів: 2231
Поширень: 0

Останні новини