У Вінниці в рамках Футбольної битви районів визначили найсильніші колективи

Вихідними у Вінниці завершився черговий, дев’ятий за ліком сезон Футбольної Битви Районів (ФБР). Традиційно у змаганнях, організованих Федерацією футболу м. Вінниця та Комітетом по фізичній культурі та спорту ВМР прийняли участь команди з різних мікрорайонів міста та передмістя. У цьогорічному розіграші за звання найсильнішого футбольного клубу Вінниці боролось 20 аматорських команд.

Згідно формату змагань, після завершення групового етапу, який відбувся у 2-х мікрорайонах (Правий берег, стадіон ЗШ №10 та Лівий берег, стадіон ЗШ №31) найкращі команди потрапили до фінальних кубків. А саме Кубку Берегів, Кубку Ліги та Кубку Чемпіонів.

Кубок Берегів

До даного фінального турніру потрапили команди, що посіли місця з 5-го по останнє на груповому етапі. Розігрувався Кубок Берегів за системою “на виліт”.

В грі за 3 місце зустрілись 2 представники Лівого берегу Вінниці, а саме старожили змагань Атлетик та Епіцентр. В рівній грі бронзові нагороди з рахунком 2:1 вибороли саме представники Епіцентру.

Фінал Кубку Берегів було розіграно між новачками міських змагань - Кусто Агро, які видали фантастичну кінцівку турніру та Планетою Права, яка в свою чергу розпочала 9 сезон ФБР з впевнених перемог, а потім збавила оберти. Та все ж підопічні Максима Грабіка змогли зібратися в оптимальних кондиціях і оптимальним складом на фінал та на досвіді обіграла суперника 4:1.

Турнірна сітка Кубку Берегів:



МФК “Планета Права” - переможець Кубку Берегів

Кубок Ліги

Кубок Ліги - це другий за престижністю міні-турнір фінальної частини змагань. У ньому зіграли команди, які посіли 3 та 4 місце на груповому етапі. Формат розіграшу - кожний з кожним в одне коло. Ще за тур до завершення фінальної пулі вже був відомий переможець Кубку Ліги - ним став колектив ФК Гнівань, який вперше прийняв участь у ФБРі. В свою чергу старожил змагань ФК КіПіШ за один тур до завершення втратив усі шанси на призову трійку і розмістився на 4 сходинці.

Доля бронзи та срібла визначалась в очній зустрічі багаторазових переможців ФБР, представника Правого берегу - МФК “Олімп” та представника лівобережної Вінниці - МФК ПрокВін. В очній зустрічі сильнішими стали підопічні Артема Грішина (МФК Олімп), які впевнено обіграли суперника з рахунком 7:3

Кубок Чемпіонів

Найпрестижніший турнір фінальної “пулі”, в якому виборювалось звання переможця змагань в цілому. За результатами перших двох турів було очевидно, що переможця 9 сезону визначатимуть у матчі між собою учасник всіх 9 сезонів ФБР - МФК “Спарта” з Старого міста та учасник Вищої ліги чемпіонату міста х футзалу - МФК “Brevant”. Долю чемпіонства вирішив всього 1 забитий м’яч Ігоря Петлінського, який приносить Спарті золото Футбольної Битви Районів. Срібло у Бреванта. Бронзові нагороди вибороло Поділля з Кирнасівки, а 4 місце посів новостворений колектив, в якому зібрано чимало зірок вінницького футболу ФК “Південний Буг”.

МФК Спарта - переможець 9 сезону ФБР

МФК “Brevant” - срібний призер 9 сезону ФБР

Після завершення основних матчів, на стадіоні ЗШ №31 було проведено матч усіх зірок змагань. Збірна найкращих гравців Правого берегу протистояла збірній Лівого берегу. В даному матчі впевнено перемогу 6:2 здобув Лівий берег.

Учасники матчу зірок 9 сезону ФБР

Нагородження усіх учасників, призерів та переможці провели представники ГС “Вінницька міська федерація футболу”, а також легенда вінницького футболу - Андрій Веретинський. Всі учасники отримали відзнаки про участь, а призери та переможці кубки, медалі, дипломи та невеликі подарунки від оргкомітету змагань.

Як повідомляє оргкомітет, ювілейний 10 сезон Футбольної Битви Районів стартує вже незабаром, а саме 6 вересня.



Переглядів: 3530
Поширень: 1

Останні новини