Значення кількості квітів у букеті та який букет обрати в подарунок

Кожен, хто купує квіти, завжди задається питанням: з якої кількості рослин повинен складатися букет? Адже певне значення має не тільки різновид і кольорова гама, а й число рослин в композиції. Історики стверджують, що ще в V-VI століттях до нашої ери була розроблена спеціальна цифрова символіка, за допомогою якої можна було "розмовляти" мовою рослин. Звичайно, та символіка вже достатньо застаріла, однак і в наші часи до вибору букета необхідно підходити серйозно і з усією відповідальністю. Флористи flowers.ua вирішили поділитися з нашими читачами своїми знаннями та детальніше розповісти про значення кількості квітів у букеті.

Значення кількості квітів у букеті

Якщо ви хочете проявити увагу, презентуйте адресату одну квітку. Взагалі одна квітка - випадок особливий, і є ознакою духовної близькості. Три квітки означають, що ви дуже шанобливо ставитеся до даної персони. Коли виникає необхідність зізнатися в щирих почуттях, п'ять квіточок будуть найкращим вибором. Показати своє обожнювання допоможе букет з семи рослин. Якщо ж ви подаруєте комусь дев'ять квіток, то це буде розшифроватися, як зізнання “я у ваших ніг”. Одинадцять квіток прийнято дарувати коханій дружині. Коли настає річниця чи ювілей, винуватцю торжества дарують тринадцять квітів.  Родичу або ліпшому другу зазвичай дарують сімнадцять квітів. Дев'ятнадцять - весільне число, саме стільки квітів прийнято дарувати нареченій. Коли почуття до коханої досягають піку обожнювання, їй треба дарувати двадцять одну квітку. Двадцять п'ять квіток - ідеальний букет для зізнання в коханні з пропозицією руки та серця. Щоб продемонструвати свою любов дружині, подаруйте їй двадцять сім квіточок. Тридцять сім квіток - це побажання щастя і радості на кожен день. Якщо необхідно сказати коханій, що вона для вас єдина у цілому світі, подаруйте їй сто одну квітку.

Масштабні композиції

Сто одна - це зовсім не ліміт. В асортименті компанії Flowers.ua можна знайти 

VIP букети з 301, 555 та навіть 1001 троянди. Масштабні композиції здатні підкорити серце навіть найвибагливішої дівчини. До того ж, на всі букети та композиції поширюється адресна доставка по Києву та інших містах України. Замовляйте будь-які букети прямо до порогу дому та оцініть рівень сервісу на власному досвіді. Менеджери компанії працюють цілодобово.


Переглядів: 14310
Поширень: 8

Останні новини