Новий навчальний рік у школі №33 розпочався з обновкою

Новий навчальний рік у школі №33 розпочався з обновкою – відремонтованим шкільним стадіоном, реконструкцію якого завершили цього літа. І вже  відсьогодні тут будуть проводити уроки фізичної культури на свіжому повітрі, на якісному покритті, в сучасних умовах на кількох майданчиках. Але найкращим показником того, що цей спорткомплекс актуальний і комфортний, є те, що він не пустував з того часу, як був відкритий для відвідування у липні.

Шкільний спортивний комплекс під відритим небом побудовано відповідно до сучасних норм і стандартів. Тут влаштоване футбольне поле з трибунами для глядачів, бігові доріжки, майданчики для гри у баскетбол, волейбол, стрибків у довжину. Також – гімнастичний та тренажерний майданчики. 

На новому спорткомплексі школи №33 також збудована перша у місті сучасна смуга перешкод для військово-патріотичного виховання.

Оновлення спортивної інфраструктури у вінницьких школах почалось з 2011 року, коли було збудовано спортивне ядро для учнів 35-ї та 34-ї шкіл. Активно ця робота стартувала з 2015-го року, коли в Україні було запроваджено реформу фінансової децентралізації. На сьогодні 28 із 37 загальноосвітніх закладів міста уже мають сучасні пришкільні, спортивні або ігрові майданчики. А за останні п’ять років облаштували 24 спортмайданчика та стадіони у школах.



Переглядів: 4751
Поширень: 0

Останні новини