Якісні меблі для кухні — основа затишку оселі

У кожній квартирі кухня займає одне з найважливіших місць, тому важливо, щоб усе в ній було розташовано зручно і красиво. Комфорт тут залежить від меблів, функціональності шаф, зручності стола, якості стільниці. Кухонний гарнітур — це основа для подальшого створення затишку в цьому приміщенні. До вашої уваги пропонуємо кілька порад, як обрати і де замовити якісні меблі.

Зовнішній вигляд

Насамперед варто визначитися зі стилем кухні. Комусь подобається хай-тек, хтось віддає перевагу провансу, а інший комфортно себе почуватиме у класично оформленій кімнаті. Залежно від цього обирають матеріали, кольори, фурнітуру. Різноманітні меблі для кухні на https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/22 сподобаються багатьом господиням і зможуть задовольнити найбільш прискіпливого господаря.

Більшість виробників виготовляють кухонні корпуси із вологостійкої ДСП — цей матеріал безпечний для використання, має гарні характеристики. Для фасадів обирають ДСП або МДФ, які покривають плівкою, стійкою до стирання. Таким чином кухні отримують привабливий вигляд, який довго зберігається під час експлуатації.

Сучасна ергономічність

У багатьох стандартних квартирах кухня займає невелику площу, але туди треба вмістити дуже багато різноманітних предметів. Тому потрібно максимально корисно використовувати буквально кожний сантиметр. Для цього перед замовленням роблять детальні заміри, прораховують, де буде розташована кухонна мийка, куди поставити холодильник, мікрохвильову піч тощо.

Потрібно не забути про безліч практичних механізмів:

системи відкривання і закривання дверцят; спеціальні дотягувачі на двері; рейлінги тощо.

Ці технологічні розробки роблять перебування на кухні більш комфортним.

Практичне планування

Традиційно в кухні виокремлюють робочу і обідню зони. Сучасні дизайнери і виробники пропонують розташувати меблі в робочій частині трьома способами:

в одну або дві лінії. Цей варіант обирає більшість споживачів, особливо у приміщеннях видовженої форми; кутом. Цей прийом зручний для квадратних кімнат, використовується в тих квартирах, де господар ще планує обладнати обідню зону у вигляді барної стійки; острівцем — доречний у просторих приміщеннях площею більше 16 кв. м. Робочу зону облаштовують у центрі.

Для усіх цих способів у продажу є готові гарнітури і модульні кухонні меблі. Якщо набір підібрати не виходить, то можна створити унікальний варіант за індивідуальним замовленням.

Де придбати меблі для кухні

В Україні однією з найкращих платформ для придбання товарів є інтернет-магазин меблів https://www.dybok.com.ua/. Тут покупець знайде велику кількість різноманітних моделей модульних кухонь і готових гарнітурів від різних виробників.

Платформа користується попитом серед своїх замовників, оскільки пріоритетом вважає саме свого споживача. Компанія пропонує клієнтам:

актуальні і різноманітні знижки; безкоштовну доставку замовлення у будь-який населений пункт України, якщо сума перевищує 5 тис. грн.; річну гарантію на весь товар; зручну і велику мережу пунктів видачі продукції.

Усе це дарує задоволення клієнтам і гарантує, що ваша кухня буде стильною і комфортною з меблями, придбаними в інтернет-магазині «Дубок».


Переглядів: 6194
Поширень: 1

Останні новини