Злата Огнєвіч, Євген Галич і «Скрябін» у Вінниці на одній сцені!

Злата Огнєвіч, Євген Галич та гурт "Скрябін" – співоче сузір’я зірок, яких поєднає у Вінниці одна подія. Перша - співачка, яка у 2013 році здобула для України почесне третє місце на "Євробаченні". Другий - талановитий музикант, лідер популярного рок-гурту "O.Torvald"! Гурт "Скрябін" - колектив-легенда, який свято береже пам'ять, традиції та музику Кузьми.

Усі вони разом 20 вересня, о 19.00, на сцені "Будинку офіцерів" подарують вінничанам ювілейний концерт "Скрябін: Андрій Кузьменко 50 років від Дня народження".

Вибір учасників, які підтримають того дня музикантів "Скрябіна" на сцені зовсім не випадковий.

Злата Огнєвіч – успішна співачка, яка виступала як спеціальний гість на міжнародному конкурсі «Слов'янський базар» у Вітебську, була переможницею третього сезону телепроекту «Народна зірка», а також фавориткою Успішних Людей у номінації «Співачка року» національного рейтингу «Фаворити Успіху — 2013».

У 2018 році Злата стала учасницею шоу «Танці з зірками» на телеканалі 1+1.

Примітно, що коли після двох років мовчання по смерті Кузьми гурт “Скрябін” все ж записав нову пісню, то новим голосом групи разом із Женею Толочним стала саме Злата Огнєвіч. Музику до пісні “Вогонь і Вода” гітарист Олексій Зволінський написав ще тринадцять років тому, а Кузьма тоді склав до цієї пісні текст.

Ще один молодий і надзвичайно яскравий музикант, який співатиме у Вінниці 20 вересня - Женя Галич. 34-річний рок-музикант, лідер рок-гурту O.Torvald, учасник Євробачення-2017 від України, а також відомий радіо- і телеведучий. У 2015 і 2016 роках O.Torvald отримав звання "Найфестивальніший гурт України".

«…безпосереднім авторитетом і наставником, і людиною, з якою мені хотілося продовжувати і працювати, і слухати поради, і завжди спілкуватися, це є Андрій Кузьменко, Кузьма з групи «Скрябін», - так Женя Галич висловлювався ще за життя Кузьми.

Справді, музикантів багато пов'язувало і у житті, і у творчості.

“Він кращий із тих людей, яких я зустрічав за все своє життя. Це не пафосні слова, це так і є. Я не знаю жодної людини, яка б говорила про Андрія негативно. Про мене можна сказати все, що завгодно. Про половину наших артистів - теж. А Андрій був ідеальним. Він завжди говорив те, що думає", - розповідає Женя.

Соліст O.Torvald зізнався, що завжди прислухався до порад Кузьми.

"Він ніколи не брехав, не намагався зробити якийсь комплімент або навідліг сказати: "Чувак, я послухав диск (хоча насправді не слухав), все окей". Якщо слухав нову платівку O. Torvald - про кожну пісню розповідав що ми не так зробили. І завжди говорив, що потрібно не зраджувати собі, потрібно завжди робити те, чого тобі хочеться. Бути чесним перед самим собою. Я так і роблю", - розповів музикант.

І нарешті ще одна чудова новина для всіх шанувальників «Скрябіна» - 10% знижки на квитки на ювілейний концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження» для кожного школяра та студента. Все що потрібно, набрати телефонний номер (097)0522222. Акція діє з 1 по 20 вересня, включно.

Приходь на концерт, ми чекаємо на тебе!

Квитки у продажу:

каса Вінницького «Будинку Офіцерів» (пл.Перемоги, 1) каса Вінницького облмуздрамтеатру ім.Садовського (вул.Театральна, 13) он-лайн сервіс concert.ua: https://concert.ua/uk/booking/skrjabin-vinnitsa

Вартість квитків – від 249 до 949 грн.

Безкоштовна доставка квиткiв по Вiнницi - 0432 69 2222, 097 05 22222.

Організатор - продюсерський центр "Nekrasov".

Медіа-партнер - MoeMisto.ua.

Партнер – ТЦ «Sky Park».

Приймає та пригощає - "Сказка".

#PC_NEKRASOV


Переглядів: 3984
Поширень: 0

Останні новини