Сьогодні у Вінниці створено ще одну прийомну сім’ю

18 вересня, у приміщенні міської ради ще одна вінницька прийомна сім’я підписала договір про влаштування дитини на виховання і спільне проживання у прийомній родині. 

«У нас сьогодні приємна подія: ще одну дитину влаштовано у родину. Ми дякуємо Дмитру та Олені від імені міського голови Сергія Моргунова та усієї територіальної громади міста, що вони прийняли рішення і пішли на такий важливий крок. Тепер вони дадуть дитині родинне тепло, любов їхніх сердець. Важливо, щоб дитина виховувалася в родині. Хай у цій сім’ї завжди буде благополуччя, добробут та мир», – каже начальниця служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська

Родина Дмитра та Олени Богацьких активно займається волонтерською діяльністю, вони допомагають дітям, є членами релігійної громади. Дмитро та Олена люблять активний відпочинок. До рішення взяти у свою родину дитину подружжя поставилося виважено. Сьогодні вони стали прийомними батьками для хлопчика. 

Вінничани, які мають бажання створити прийомну родину, можуть звернутися за детальною інформацією до служби у справах дітей Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, тел.67-14-24.



Переглядів: 2626
Поширень: 0

Останні новини