Цього року МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль триватиме два дні – 6-7 вересня

Проведення МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно щороку відбувається у рамках святкування Дня міста Вінниці. Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що він триватиме два дні.

Нагадаємо, що відкриття фестивалю та показ кіноробіт відбулись 22 серпня на площі біля Міського палацу мистецтв. А на цьому тижні на всіх бажаючих чекають два фестивальні дні на майдані Незалежності.

У четвер, 6 вересня, о 14:00 запланований показ анімаційного фільму «Микита Кожум’яка», який презентуватимуть українські актори Віктор Андрієнко та Валерій Чигляєв. А о 18:30 – демонстрація кінофільму «DZIDZIO. Контрабас», який представлятиме виконавець головної ролі Михайло Хома, відомий під сценічним ім’ям «DZIDZIO».

У п’ятницю, 7 вересня, о 19:00 розпочнеться традиційна Церемонія нагородження переможців «ХІІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно». Під час цієї події будуть продемонстровані кінороботи,  проходитиме спілкування з популярними акторами, митцями, музикантами, співаками, і відповідно, виступи творчих колективів, гостей фестивалю, меценатів та героїв відомих кінокартин.

Переможці у номінаціях «Відеокліп», «Анімація», «Реклама», «Шортпобєрі» будуть нагородженні відзнакою фестивалю -  «Золотий летючий слон». Її розробили і втілили у бронзі майстри однієї з відомих ювелірних компаній, яка є меценатом фестивалю.

Цього року гостями фестивалю стануть відомі зірки телебачення, зокрема Віктор Андрієнко, Ян Левінзон, Євген Чепурняк, Олег Філімонов, Анатолій Борсюк, Сергій Середа, а також вінницький музичний гурт «Пан Карпо». Ведучою фестивалю буде популярна українська телезірка Катерина Осадча.

Вже традиційно, церемонія нагородження транслюватиметься у прямому ефірі в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті фестивалю www.vinnician.org , яку 2017 року переглянуло майже сім тисяч глядачів з одинадцяти країн світу, серед яких США, Великобританія, Німеччина, Ізраїль, Росія, Білорусь, Австралія тощо. 


Теги: фестивалі

Переглядів: 2844
Поширень: 0

Останні новини