В серпні вінницькі правоохоронці розшукали 20 людей, які вважалися зниклими безвісти

З 13 по 31 серпня на території держави проводились профілактичні заходи під умовною назвою «Розшук». За цей період поліцією Вінниччини встановлено місцеперебування 35 осіб, які переховувались від слідства та суду. Також розшукано 20 людей, які рахувалися як безвісти зниклі.

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, серед розшуканих зловмисників 19 осіб, підозрюваних у вчиненні тяжких злочинів, зокрема розбійних нападів та пограбувань. Решта розшуканих – підозрювані у вчиненні майнових та  наркозлочинів, незаконного поводження зі зброєю, хуліганств. Також  розшукали  6 праворушників за несплату аліментів.

Під час профілактичних заходів вінницька поліція встановила місце перебування  5 зловмисників, яких шукали колеги з інших областей. Також затримано двох громадян Молдови, які 15 серпня вчинили крадіжку  грошових коштів й виробів  із жовтого металу  з будинку  мешканців обласного центру. Як з’ясувалось, вони перебували у державному розшуку  Республіки Молдова за вчинення аналогічних злочинів. 

Розшукано 20 людей, які рахувалися як безвісти зниклі та 8 державних боржників, що переховувалися від органів державної виконавчої служби.



Переглядів: 1712
Поширень: 0

Останні новини